ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-Προσλήψεις εκπαιδευτικών

Όπως δημοσιεύτηκε την 11-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Προσλήψεις εκπαιδευτικών ανακοίνωσε χθες η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης. Οπως ανέφερε, εκδόθηκε προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων εκπαιδευτικών, ανεξάρτητα από τον υπάρχοντα πίνακα Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών, των Αγγλόφωνων τμημάτων Π.Α., Π.Ε. και Δ.Ε., Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού για τη  διδασκαλία Ξένης ή Μητρικής γλώσσας, εκτός της Ελληνικής, Καλλιτεχνικών Μουσικής και Φυσικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2012 - 2013 στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Κρήτης (Σ.Ε.Π.).
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά  μέχρι και 17 Αυγούστου στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, Λ. Κνωσού 6,  2ος όροφος στο Ηράκλειο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2810302440 - 2810302442. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης καθώς και έντυπο αίτησης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης (http://kritis.pde.sch.gr).

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Στο μεταξύ, από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας:
? Οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ18.41, ΠΕ19-20 και ΠΕ32, που επιθυμούν να αποσπαστούν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στους οποίους δεν δόθηκε η δυνατότητα να καταθέσουν αιτήσεις απόσπασης για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με την αριθμ. πρωτ. 56020/Δ1/17-5-2012 εγκύκλιο αποσπάσεων.
? Οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης, ανάκλησης ή τροποποίησης της απόσπασής τους από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, μπορούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης μέχρι και τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, ώρα 8 π.μ. - 2 μ.μ.. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης dide.chan.sch.gr
?Με άλλη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04 (οι ειδικότητες ΠΕ04.01 και  ΠΕ04.04) που: α) είναι γονείς περισσότερων των τριών τέκνων που είναι ανήλικα ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία ή σπουδάζουν, β) έχουν ποσοστό μόνιμης αναπηρίας 67% και άνω και έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 12  μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, γ) είναι γονείς τέκνων με ποσοστό μόνιμης αναπηρίας 67% και άνω και έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 12 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού και δ) είναι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που εμπίπτουν στην παρ. 1 του άρθρου 5 του ν. 3194/2003, να υποβάλουν αίτηση - δήλωση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη και κατάταξή τους σε πίνακα διορισμών της αντίστοιχης κατηγορίας, κατά κλάδο και ειδικότητα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 17 Αυγούστου, ώρες 8 π.μ. έως 2 μ.μ..


Kallikrates Chania:ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-Προσλήψεις εκπαιδευτικών
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου