ΕΩΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-Αισιοδοξία για στέγαση του Ειδικού Γυμνασίου

Όπως δημοσιεύτηκε την 10-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να είναι έτοιμο το κτήριο του πρώην Γυμνασίου Μουρνιών που θα στεγάσει το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων.
Αυτό επισημάνθηκε σε χθεσινή επιτόπια επίσκεψη του δημάρχου Χανίων Μαν. Σκουλάκη, στο πρώην Γυμνάσιο Μουρνιών, όπου συνεχίζονται οι εργασίες διαρρύθμισης και επισκευής του.
Τον δήμαρχο Χανίων συνόδευαν η αρμόδια αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη, υπηρεσιακοί παράγοντες και ο εργολάβος του έργου.
Ο κ. Σκουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του εν λόγω έργου, ενώ όπως διαβεβαίωσε ο εργολάβος -για μία ακόμη φορά- τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, δηλαδή πριν από την έναρξη της νέας σχολικής  χρονιάς.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Χανίων υπενθυμίζει ότι «αποφάσισε να επισκευάσει και να αξιοποιήσει το πρώην Γυμνάσιο Μουρνιών, το οποίο δεν χρησιμοποιείτο για έξι χρόνια περίπου, προκειμένου να μεταστεγαστεί εκεί το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων, το οποίο για πολλά χρόνια φιλοξενείτο σε απαράδεκτες συνθήκες στο δώμα του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης».
Σημειώνεται ότι η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, ενώ το έργο, προϋπολογισμού 260.000 €, χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Χανίων.


Kallikrates Chania:ΕΩΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-Αισιοδοξία για στέγαση του Ειδικού Γυμνασίου
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου