ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ-Πιλοτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης

Όπως δημοσιεύτηκε την 03-09-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Αμεσα σε εφαρμογή τίθεται το ετήσιο πιλοτικό επιμορφωτικό Πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ/Η», το οποίο απευθύνεται στα διευθυντικά στελέχη των σχολικών μονάδων του Ν. Χανίων και έχει προαιρετικό χαρακτήρα.
Οι κ. διευθυντές/ντριες και προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων (Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων) του Ν. Χανίων, που το επιθυμούν, παρακαλούνται να προσέλθουν σε τρίωρο βιωματικό σεμινάριο την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 6 - 9 μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Περιβολίων (τηλ. επικοινωνίας: 6947401781), όπου και θα πραγματοποιηθούν:
. η διερεύνηση των εκπαιδευτικών αναγκών του επιμορφωτικού Προγράμματος,
. η σύναψη του επιμορφωτικού συμβολαίου,
. η κλήρωση των υποψήφιων επιμορφωνόμενων διευθυντών/προϊσταμένων (θα λειτουργήσει ένα τμήμα των 24 ατόμων - 22 διευθυντές/ντριες & προϊστάμενοι/ες Δημοτικών Σχολείων και 2 προϊστάμενοι/ες Νηπιαγωγείων).    
Σε σχετική ανακοίνωση γίνεται έκκληση να τηρηθεί αυστηρά η ώρα προσέλευσης (5.30 - 6 μ.μ.), λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του επιμορφωτικού σεμιναρίου.

ΔΙΑΛΕΞΗ  
Στο πλαίσιο του Προγράμματος«ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ/Η», προσκαλείται το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.30 - 9.30 μ.μ., στην αίθουσα 141 Π.98 του Πολυτεχνείου Κρήτης (Κουνουπιδιανά, είσοδος από την κεντρική πύλη) στη διάλεξη της κας Α. Αθανασούλα - Ρέππα (καθηγήτριας Εκπαιδευτικής Διοίκησης & Οργανωσιακής Συμπεριφοράς Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου), με θέμα «Ηγεσία και Εκπαίδευση».
Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται να δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.


Kallikrates Chania:ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ-Πιλοτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου