ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ-Σύλληψη για κάνναβη

Όπως δημοσιεύτηκε την 07-09-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Συνελήφθη χθες, μεταμεσονύκτιες ώρες, στον Αγιο Κωνσταντίνο του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, 47χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις του νόμου 'περί όπλων'.
Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ότι στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, άγνωστο άτομο κατέχει και διακινεί ποσότητες κάνναβης, αστυνομικοί εντόπισαν τον 47χρονο στον Αγιο Κωνσταντίνο, να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.
Σε σήμα ελέγχου των αστυνομικών στον 47χρονο, για να σταματήσει το όχημα, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να αποφύγει τον έλεγχο και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει, πετώντας στο έδαφος μία αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους δέκα γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου στην οικία του 47χρονου, αλλά και σε κατάστημα «ταβέρνα» ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 246 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη, μία ξιφολόγχη, με μήκος λάμας 45 cm και μία σπάθα με μήκος λάμας 35 cm.
Επίσης κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα του 47χρονου, ως μέσω μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.


Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ-Σύλληψη για κάνναβη
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου