ΣΤΟ ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ-Κανονικά η υδροάρδευση

Όπως δημοσιεύτηκε την 07-09-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Με παρέμβαση του Δήμου Σφακίων αντιμετωπίσθηκε το πρόβλημα της διακοπής της ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια στην περιοχή ευθύνης του ΤΟΕΒ Φραγκοκάστελου, εξαιτίας οφειλών στη ΔΕΗ. Ο Δήμος έδωσε ένα ποσό 10.000 ευρώ προκειμένου να καλύψει το κόστος της ύδρευσης από γεώτρηση που διαχειριζόταν ο ΤΟΕΒ και ρύθμισε με δόσεις την υπόλοιπη οφειλή. Ετσι η ΔΕΗ δεν προχώρησε στην προγραμματισμένη για χθες διακοπή του ρεύματος.
«Ο ΤΟΕΒ είχε ένα χρέος της τάξης των 39.000 ευρώ. Επειδή είχε στην ευθύνη του και μια γεώτρηση για την ύδρευση στη Σκαλωτή και η ύδρευση πλέον είναι στην αρμοδιότητα καθαρά των Δήμων αναλάβαμε πρωτοβουλία έτσι ώστε να μην διακοπεί το ρεύμα, όπως είχε ανακοινώσει η ΔΕΗ», δήλωσε στα 'Χ.Ν.' ο αντιδήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης.
Συγκεκριμένα, όπως υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος «την Πέμπτη καταθέσαμε ένα ποσό 10.000 ευρώ και τις υπόλοιπες οφειλές τις κάναμε δύο δόσεις μια για τις 5 Οκτώβρη και άλλη μια για τις 5 Νοέμβρη. Τα χρήματα για τις δόσεις αυτές θα τα συγκεντρώσει ο ΤΟΕΒ από οφειλές των μελών. Εμείς αναλάβαμε την πρωτοβουλία αυτή προκειμένου να μην υπάρξει διακοπή του ρεύματος στα αντλιοστάσια και προκληθεί θέμα με την ύδρευση της περιοχής».


Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ-Κανονικά η υδροάρδευση
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου