Προεκλογική Κίνηση

Όπως δημοσιεύτηκε την 22-10 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-13/

Συνεχίζονται οι επισκέψεις υποψηφίων περιφερειαρχών και δημάρχων του νομού Χανίων, όπως και οι περιοδείες κλιμακίων των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη. Αναλυτικά:

Περιοδείες Αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη»

Σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Νίκος Καστρινάκης μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Λασιθίου θα επισκεφθούν χωριά  Παχειά Άμμος (5μ.μ.), Καβούσι (5.30μ.μ.), Επισκοπή (6.00μ.μ.),  Κάτω Χωριό (6.30μ.μ.) και στις 7.00 μ.μ. θα παραβρεθούν στην παρουσίαση  της Διακήρυξης των Αρχών του Συνδυασμού «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ-ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» του Υποψηφίου Δημάρχου Ιεράπετρας Σήφη Αναστασάκη στο Εκλογικό Κέντρο στην Ιεράπετρα.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, την Παρασκευή συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτεί τα χωριά: Τύλισο, Μονή, Γωνιές, Καμαράκι, Καμαριώτη, Αϊδονοχώρι, Αστυράκι, Καβροχώρι, Καμάρι, Κεραμούτσι,  Κορφές, Λουτράκι,  Σάρχος και Κρουσώνας  όπου θα πραγματοποιηθεί ομίλια.

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί θα επισκεφτεί το Β ΚΑΠΗ της πόλης του Ρεθύμνου, στις 11.00 την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 12.00 το Εμπορικό Επιμελητήριο και στις 13.00 το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Μαρία Λιονή θα επισκεφτεί τα Ανώγεια όπου θα έχει σειρά επαφών με πολίτες και φορείς του δήμου.

Με επισκέψεις σε υπηρεσίες της πόλης των Χανίων θα συνεχίσει τις επαφές του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης σήμερα Παρασκευή. Στις 9.30 το πρωί θα ξεκινήσει από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων και διαδοχικά θα επισκεφτεί την Αγροτική Τράπεζα, το Ταμιευτήριο το ΚΗΦΑΜΕΑ, την ΕΛΕΠΑΠ, το Οικονομικό Επιμελητήριο και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του νομού Χανίων θα βρεθεί στις 18.00 στον Στύλο, στις 18.30 στο Νιο Χωριό, στις 19.00 στους Αρμένους και στις 19.45 στις Βρύσες.

Δραστηριότητες του Συνδυασμού «ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ»

Κλιμάκιο των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων ν. Χανίων, του Συνδυασμού  «ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ», με επικεφαλής τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη νομού Χανίων, γιατρό Μανώλη Παπαδάκη, θα επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 12.15 τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων και το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών. Στη 1 η ώρα, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Σταθμού.

Επίσης, αύριο Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωί, θα περιοδεύσει στην Λαϊκή Αγορά Κούμ-Καπί, για συζήτηση με τους παραγωγούς και το καταναλωτικό κοινό.

Περιοδεία στο νομό Χανίων για τη Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου κλιμάκιο της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης» θα κάνει περιοδεία στον νομό Χανιών και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους ακόλουθους φορείς:

Στις 10:00 π.μ. με την Εφορία Κλασσικών Αρχαιοτήτων

Στις 11:30 π.μ. με την Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων,

Στις 6:00 μ.μ., με τα σωματεία των εργαζομένων στον τουρισμό (επισιτισμού, ξενοδοχοϋπαλλήλων και οδηγών τουριστικών λεωφορείων).

Περιοδείες Λαϊκής Συσπείρωσης

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης  με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στέλιο Ορφανό και των υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανιών Γιώργο Νταγκουνάκη θα περιοδεύσουν τη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου: στις 10πμ στο Τελωνείο της Σούδας και στις 12μμ στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Το απόγευμα οι κ.κ. Ορφανός και Νταγκουνάκης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου Φώτη Ρηγανάκο θα περιοδεύσουν: στις 5:00 μμ στην Κουντούρα, στις 6:00 μμ στην Παλαιόχωρα και στις 7:30 μμ στην Κάντανο όπου θα πραγματοποιηθεί και ομιλία

Κοινή εκδήλωση Δαμιανάκη- Βαλυράκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Τη Δευτέρα, 7 μ.μ. στο κέντρο «ΖΥΓΟΣ»

Πολιτική εκδήλωση, ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, διοργανώνουν οι βουλευτές Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευτύχης Δαμιανάκης και Σήφης Βαλυράκης τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στις 7μ.μ., στο κέντρο «Ζυγός» (Κάτω Δαράτσο). Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.

Πρόγραμμα υπ. Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη &Συνδυασμού «Χανιά – Ο Δήμος μας Αλλάζει»

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

11.00: Συνάντηση με Δ.Σ. Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Χανίων.

20:00: Κεντρική Ομιλία υπ. Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη στα Περιβόλια του Δήμου Θερίσου (καφενείο Ορφανίδου Ηλέκτρας – Πλατεία Ηρώων).

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

10.00: Επίσκεψη υπ. Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη και υπ. Συμβούλων Συνδυασμού «Χανιά – Ο Δήμος μας Αλλάζει» στη Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου

11.30: Επίσκεψη υπ. Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη και υπ. Συμβούλων Συνδυασμού «Χανιά – Ο Δήμος μας Αλλάζει» στο Κουμ-Καπί

13.00: Συμμετοχή στην εκδήλωση με θέμα: “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ” που διοργανώνει η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Ξενοδοχείο Σαμαριά).

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

11.00: Εκδήλωση παρουσίασης Προγραμματικών Θέσεων-Προτάσεων Συνδυασμού «Χανιά – Ο Δήμος μας Αλλάζει»  (Ξενοδοχείο Σαμαριά).

Οι σημερινές επαφές του Τάσου Βάμβουκα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας με μέλη του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, θα επισκεφθεί σήμερα στις 10.00 το πρωί, το Νοσοκομείο Χανίων, για να συναντηθεί με την Διοίκηση του Ιδρύματος και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και το ιατρικό προσωπικό.

Την ίδια μέρα, στις 5.00 το απόγευμα αντιπροσωπεία του συνδυασμού με επικεφαλή τον Τάσο Βάμβουκα θα συναντηθεί με τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ Χανίων.

Την Κυριακή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Μαλανδράκη

Την Κυριακή 24-10-2010 στις 18.00μμ θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού” Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών” με υποψήφιο Δήμαρχο Πλατανιά τον κ. Γιάννη Μαλανδράκη .
Επίσης ο κ Μαλανδράκης θα παρουσιάσει τους υποψηφίους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού       του.
Το εκλογικό κέντρο είναι στο Γεράνι (δίπλα στο πρατήριο υγρών καυσίμων “SILC OIL” του κου Δασκαλάκη Σταύρου)

Επισκέψεις Γιώργου Αγοραστάκη

Ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ – ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Γιώργος Αγοραστάκης συνοδευμένος από υποψηφίους Συμβούλους του συνδυασμού θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις ενημέρωσης και συζήτησης με τους κατοίκους των Χωριών του Νέου Δήμου ως εξής:

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010  μετά τις 5 και μισή το απόγευμα στην Εκλογική Περιφέρεια Κολυμβαρίου και συγκεκριμένα στα Χωριά: Καρές, Άγιος Αντώνιος, Δρακώνα, Σπηλιά

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 μετά τις 5 και μισή το απόγευμα στην Εκλογική Περιφέρεια Βουκολιών και συγκεκριμένα στα Χωριά: Νεριανά, Μούλετε, Χρυσαυγή, Πολεμάρχι, Ταυρωνίτη

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 μετά τις 10 και μισή το πρωί στην εκλογική περιφέρεια Μουσούρων και συγκεκριμένα στα Χωριά: Λάκους, Καράνου, Ορθούνι, Νέα Ρούματα, Πρασέ, Σέμπρωνα

Περιοδείες Τσουρουνάκη Σοφοκλή

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλή τον υποψήφιο δήμαρχο Κίσσαμου Τσουρουνάκη Σοφοκλή θα περιοδεύσει αύριο Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 16.00 στα χωριά : Κολένι, Κωστιανά, Ρόκα και Περιβολάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου