Συνάντηση Δημάρχου Χανίων με τον Γ. Ραγκούση

Όπως δημοσιεύτηκε την 22-10 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3-%cf%81%ce%b1%ce%b3/

Επιστολή παρέδωσε ο Δήμαρχος Χανίων και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης στον υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ιωάννη Ραγκούση, κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της  Διεύθυνσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης (Δ/νσης Τ.Α. και Δ/σης) Ν. Χανίων, στις 14.30 της 20ης Οκτωβρίου 2010.

Ως γνωστόν στην συνάντηση συμμετείχαν ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, οι βουλευτές Χανίων του ΠΑΣΟΚ κ. Ευτύχης Δαμιανάκης και Μανόλης Σκουλάκης, ο Δήμαρχος Χανίων και πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης και η διευθύντρια της Δ/νσης Τ.Α. και Δ/σης Ν. Χανίων κα Δέσποινα Μιχαήλ.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την υλοποίηση του προγράμματος «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – πρόγραμμα “Kαλλικράτης”»,    αλλά και τοπικά θέματα.

Μεταξύ άλλων και πέραν των όσων αναφέρονται στην επιστολή, ο Δήμαρχος Χανίων έθεσε και το θέμα της συνέχισης της χρηματοδότησης των Κοινωνικών Προγραμμάτων (π.χ. Βοήθεια στο Σπίτι), ενώ επίσης συζητήθηκε και το θέμα διαχείρισης των υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου