Επίσκεψη Υποψηφίου Δημάρχου Πλατανιά Στέλιου Γ. Νικηφοράκη στη ΔΕΔΙΣΑ

Όπως δημοσιεύτηκε την 21-10 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9/

Χθες το μεσημέρι, ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά κ. Στέλιος Γ. Νικηφοράκης επισκέφτηκε τη ΔΕΔΙΣΑ.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Χαρά Μυλωνάκη ανέπτυξε το έργο και τις προσπάθειες που καταβάλει η ΔΕΔΙΣΑ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών απορριμμάτων. Ακόμα, ανέλυσε τους στόχους που έχει θέσει η εταιρία για τα επόμενα χρόνια στους τομείς της ανακύκλωσης υλικών, της επίτευξης της -εν γένει- εναλλακτικής διαχείρισης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της κομποστοποίησης το οποίο βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Επίσης, η κ. Πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Νικηφοράκη για τις προσωπικές του παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούσαν την ανάπτυξη και αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων προς όφελος της επιχείρησης και του κοινωνικού συνόλου, συντελώντας ουσιαστικά στην προσπάθεια για ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών αποβλήτων στο Νομό Χανίων.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης ο κ. Νικηφοράκης δήλωσε: «Είχα την χαρά να επισκεφθώ ένα από τα λίγα τμήματα της δημόσιας ζωής του τόπου που γεμίζει τους πολίτες και τους πολιτικούς με αισιοδοξία.

Η διαχείριση απορριμμάτων που γίνεται από τη ΔΕΔΙΣΑ αποτελεί πρότυπη και πιλοτική διαδικασία για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων σε ολόκληρη την Ελλάδα και δε μπορεί κανείς παρά να αισθάνεται περήφανος από το γεγονός ότι την ώρα που η πρωτεύουσα της χώρας μας τρεκλίζει πάνω το πρόβλημα και στην προσπάθεια να βρει λύσεις, η ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά προχωρά σε επόμενα και μεθεπόμενα στάδια ολοκληρωμένης διαχείρισης, κομποστοποίησης και ανακύκλωσης απορριμμάτων.

Ως Χανιώτης αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Πρόεδρο κ. Χαρά Μυλωνάκη, τους συνεργάτες και το προσωπικό της ΔΕΔΙΣΑ για το έργο τους».

Πρόγραμμα Υποψηφίου Δημάρχου Πλατανιά Στέλιου Γ. Νικηφοράκη

Σήμερα, στις 10:30 το πρωί ο κ. Νικηφοράκης θα επισκεφθεί τη ΔΕΥΑΒΑ και στις 12:30 τον ΟΑΔΥΚ, ενώ το απόγευμα στις 6:00 μμ θα περιοδεύσει στις κοινότητες:

6:00 μμ  Δρακόνα

6:20 μμ  Σπηλιά

6:40 μμ  Καλυδονία

7:00 μμ  Ραβδούχα

7:20 μμ  Ροδωπού

7:40 μμ  Αφράτα

Το βράδυ στις 10:00 μμ ο κ. Νικηφοράκης θα λάβει μέρος στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» και στην εκπομπή «Αγροτο-Νέα» με συνομιλητές του τους υποψηφίους Δημάρχους του νέου Δήμου Πλατανιά και συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Βαρδή Καλογεράκη.

Αύριο, το πρωί στις 10:00 πμ ο κ. Νικηφοράκης είναι καλεσμένος της «ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ 104 FM» μαζί με τους συνυποψήφιους του για το νέο Δήμο Πλατανιά, με συντονίστρια τη δημοσιογράφο κ. Κατερίνα Πολύζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου