ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ Συναντήσεις με φορείς

Όπως δημοσιεύτηκε την 12-10-2010 στο http://www.haniotika-nea.gr/53724

ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ

Συναντήσεις με φορείς

12-10-2010

Συνάντηση με τον γενικό επιθεωρητή Κρήτης και τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων είχε χθες μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, επικεφαλής του συνδυασμού 'Χανιά - Ανοιχτή Πολιτεία' Γρ. Αρχοντάκης. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο κ. Αρχοντάκης συνεχάρη τις αστυνομικές αρχές για τις επιτυχίες των τελευταίων ημέρων και σημείωσε, πως η πρότερη  καλή συνεργασία θα πρέπει να συνεχιστεί και στο πλαίσιο του νέου διευρυμένου δήμου Χανίων.
Σε ανάλογο κλίμα πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση που είχε ο κ. Αρχοντάκης με τη διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων. Ο κ. Αρχοντάκης αναφερόμενος στη μεγάλη προσφορά του σώματος στον τόπο τα τελευταία χρόνια σημείωσε, ότι αυτό  είναι κάτι το οποίο έχει αναγνωριστεί από το σύνολο της κοινωνίας.
Το μεσημέρι ο κ. Αρχοντάκης συναντήθηκε με τον Σύλλογο των Καταστηματαρχών του ενετικού λιμένα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο  επικεφαλής του συνδυασμού 'Χανιά - Ανοιχτή Πολιτεία' επεσήμανε, ότι το ενετικό λιμάνι πρέπει να είναι φιλικό προς τον περιπατητή επισκέπτη της περιοχής, τον κάτοικο της παλιάς πόλης, αλλά και το ποδήλατο, ενώ τόνισε ότι τόσο η Ανατολική όσο και η Δυτική Τάφρος θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν υπό προϋποθέσεις, ως χώροι στάθμευσης των αυτοκινήτων προκειμένου να διευκολυνθεί και με αυτό τον τρόπο, η πρόσβαση για τον ντόπιο αλλά και τον ξένο επισκέπτη  στην περιοχή.
ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Το σύνολο των εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στα όρια του νέου Καλλικρατικού δήμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του συνδυασμού 'Χανιά - Ανοιχτή Πολιτεία' και έλαβε μέρος στην ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε προχθές στο καφενείο του Δημοτικού Κήπου με αντικείμενο τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης του αθλητισμού στα Χανιά. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, επικεφαλής του συνδυασμού 'Χανιά - Ανοιχτή Πολιτεία' Γρ. Αρχοντάκης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που πρέπει να υπάρξουν από την 1 Ιανουαρίου του 2011 και τόνισε πως μια από αυτές είναι η παραχώρηση των αθλητικών υποδομών που ανήκουν στη Γ.Γ.Α. στον νέο δήμο Χανίων. Ο κ. Αρχοντάκης επεσήμανε πως η νέα δημοτική αρχή θα μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη επιτυχία τις αθλητικές υποδομές καθώς θα υπάρχει καλύτερος συντονισμός.
Τέλος μεταξύ άλλων κ. Αρχοντάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη πραγματοποίησης αθλητικών γεγονότων υπερτοπικού χαρακτήρα που όπως είπε θα δώσουν μια διαφορετική δυναμική στον τόπο καθώς θα συμβάλουν στην προβολή του.
ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ
Επίσκεψη στον Σταυρό, τα Χωραφάκια και το Χωρδάκι πραγματοποίησε προχθές ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, επικεφαλής του συνδυασμού 'Χανιά - Ανοιχτή Πολιτεία' Γρ. Αρχοντάκης. Ο κ. Αρχοντάκης συναντήθηκε με κατοίκους των προαναφερόμενων περιοχών με τους οποίους συζήτησε τα τοπικά ζητήματα.

Πρόγραμμα επισκέψεων

Σήμερα, στις 9.30 το πρωί ο κ. Αρχοντάκης θα επισκεφθεί τα γραφεία της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  και στις 10 π.μ. θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου