Μ. Σκουλάκης: ΣΥΝ-ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΣΥΝ-ΑΠΟΦΑΣΗ, ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Όπως δημοσιεύτηκε την 21-10 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%ce%bc-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b7/

«Μήνυμα Ενότητας και Νίκης των υγιών προοδευτικών δυνάμεων του τόπου»: Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των συνδυασμών «ΧΑΝΙΑ-Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ» & «ΚΡΗΤΗ-ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» παρουσία Ι. Ραγκούση.

Ισχυρό μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και νίκης των υγιών προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, έστειλαν οι πολίτες των Χανίων, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του κοινού εκλογικού κέντρου των συνδυασμών «ΧΑΝΙΑ-Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ» με υπ. Δήμαρχο το Μανώλη Σκουλάκη και «ΚΡΗΤΗ-ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» με υπ. Περιφερειάρχη το Σ. Αρναουτάκη, και υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χανίων τον Α. Βουλγαράκη, που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Τα εγκαίνια του κοινού εκλογικού κέντρου των δύο συνδυασμών πραγματοποίησε  ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης, ο οποίος – μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο, υπογράμμισε στην ομιλία του, την ανάγκη οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές να αποτελέσουν την αφετηρία μεγάλων θεσμικών αλλαγών με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους πολίτες.

Οι αλλαγές αυτές, για να μπορέσουν να γίνουν πράξη θέλουν ανθρώπους με ήθος, με ικανότητες, με εργατικότητα, να αποδεικνύουν στην πράξη ότι είναι έτοιμοι να αφήσουν αξιώματα, βολέματα και να μπουν στην περιπέτεια μαζί με τον λαό της Κρήτης για τον αγώνα για την ανάπτυξη στον αγώνα, για την καθημερινή εξυπηρέτηση του Κρητικού, ιδίως του νέου που έχει τόσες πολλές ανάγκες και τόσα πολλά όνειρα να πραγματοποιήσει. Για αυτό νιώθουμε μεγάλη τιμή που στηρίζουμε τον Στ. Αρναουτάκη μαζί με τους συνεργάτες του και τον Μ. Σκουλάκη  τον αυριανό δήμαρχο Χανίων.

Ανθρώπους που κοσμούν κυριολεκτικά τις δυνάμεις μας σε όλη την Ελλάδα και που  μετουσιώνουν σε πράξη την αντίληψη, τις αρχές και τις αξίες μιας για διαφάνειας, αξιοκρατία και αντικειμενικότητα» κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

Μ. Σκουλάκης: «Ήρθε η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα»

«Ήρθε η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα στο νέο μεγάλο Καλλικρατικό Δήμο των Χανίων. Να αλλάξουμε όλα εκείνα που στέκονται εμπόδιο στην ανάπτυξη αυτού του ευλογημένου τόπου. Να αφήσουμε πίσω τις χαμένες ευκαιρίες των προηγούμενων οκτώ χρόνων, την απουσία διαλόγου και συνεργασίας, την έλλειψη οράματος και σχεδίου, την υστέρηση και την αβεβαιότητα για το αύριο των Χανίων, διαμορφώνοντας ένα νέο Δήμο πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα».

Τα παραπάνω τόνισε ο υπ. Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, καταχειροκροτούμενος, για να προσθέσει «η μαζική αποψινή παρουσία σας, ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης στο Συνδυασμό μας «Χανιά-ο Δήμος μας Αλλάζει».

«Το πρόκριμα εκλογικής υπεροχής, στο οποίο μεταφράζεται η σημερινή ενθουσιώδης προσέλευση των Χανιωτών από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους αλλά και ιδιαιτέρως των νέων ανθρώπων, δικαιώνει τη μέχρι τώρα προεκλογική πορεία μας. Μια πορεία ήθους, ενότητας, οράματος και ρεαλιστικών προτάσεων για τα Χανιά. Σε αυτή την πορεία παραμένουμε σταθεροί και αμετακίνητοι με ένα και μοναδικό στόχο: να κάνουμε το νέο Δήμο Χανίων πυρήνα δημοκρατίας, διαλόγου και συνεργασίας όλων με τον πολίτη συμμέτοχο της αναζήτησης λύσεων στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, να δώσουμε ξανά την χαμένη ελπίδα στο βλέμμα κάθε Χανιώτη, να δώσουμε στα Χανιά όσα αξίζουν και δικαιούνται» ανέφερε ο κ. Σκουλάκης

Και συνέχισε ο υπ. Δήμαρχος Χανίων «εμείς από τη πλευρά μας δεν εφησυχάζουμε. Ζητάμε από τους πολίτες να μας αξιολογήσουν. Να αξιολογήσουν τόσο εμένα, για τη διαχρονική μου πορεία, όσο και  τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα μας – καθώς και τις προτάσεις μας για το αύριο του τόπου. Και τους ζητάμε να τοποθετηθούν με υπευθυνότητα για την τύχη του νέου Δήμου των Χανίων. Με γνώμονα το τρίπτυχο: ΣΥΝ-ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΣΥΝ-ΑΠΟΦΑΣΗ και ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας. Με ακρογωνιαίο λίθο την ισχυρή μας ομάδα, κτίζουμε τις γέφυρες του σήμερα με το αύριο» κατέληξε ο κ. Σκουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου