Προεκλογική Κίνηση

Όπως δημοσιεύτηκε την 20-10 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-11/

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προεκλογική εκστρατεία των συνδυασμών για την Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους του νομού Χανίων. Αναλυτικά:

Πρόταση για δημιουργία Κέντρου Ανάπτυξης και Προβολής Από τον Γιάννη Πλακιωτάκη

Την πρόταση του Συνδυασμού “Η Κρήτη μας ενώνει” για την ίδρυση και λειτουργία στο νησί μας του Κέντρου Ανάπτυξης και Προβολής της Κρήτης με την επωνυμία “Αριάδνη” θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης κ. Γιάννης Πλακιωτάκης στους φορείς του Λασιθίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2.30 μετά το μεσημέρι στο Επιμελητήριο στον Άγιο Νικόλαο.

Την ίδια ημέρα στη γενέτειρα του στη Σητεία στις 7 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο Σητεία Beach, ο κ Πλακιωτάκης θα πραγματοποιήσει την πρώτη προεκλογική  του ομιλία.

Δραστηριότητες του Συνδυασμού «ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ»

Κλιμάκιο των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων ν. Χανίων, του Συνδυασμού  «ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ», με επικεφαλής τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη νομού Χανίων, γιατρό Μανώλη Παπαδάκη, επισκέφτηκε την περασμένη Τρίτη το Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων και το Εργατικό Κέντρο Χανίων. Ο Συνδυασμός δεσμεύτηκε για την προώθηση του Χωροταξικού Σχεδιασμού στην Κρήτη και τον Νομό μας, να προχωρήσει η δημιουργία του νέου Βιοτεχνικού Πάρκου που καθυστερεί για γραφειοκρατικούς λόγους, καθώς επίσης να μειωθεί ο Φ.Π.Α. στην Κρήτη, όπως συμβαίνει και στα νησιά του Αιγαίου. Επίσης να ενισχυθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες, καθώς και να εξασφαλιστεί η επάρκεια χρημάτων για την πληρωμή του επιδόματος ανεργίας, η οποία αναμένεται να αυξηθεί.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το απόγευμα, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Παπαδάκης, με Υποψηφίους του Συνδυασμού, θα επισκεφτούν τις περιοχές του Δήμου Αποκορώνου, ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ώρα 6.30, ΚΟΥΡΝΑ ώρα 7.30 και ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ ώρα 8.30.

Στα Νερά Κρήτης κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιφέρειας Κρήτης με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Νταγκουνάκη θα περιοδεύσει σήμερα Τετάρτη  στις 12:00 στα Νερά Κρήτης.

Δηλώσεις Γιώργου Νταγκουνάκη μετά την επίσκεψη στον ΟΑΕΔ Ταυρωνίτη

Κατά την περιοδεία του  στον ΟΑΕΔ στον Ταυρωνίτη ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Νταγκουνάκης  συζητώντας  με τους εργαζόμενους μεταξύ των άλλων τόνισε:

«Οι εκλογές στις 7 Νοέμβρη έχουν τεράστια πολιτική σημασία μεγαλύτερη και από αυτήν των περσινών εκλογών. Κάθε εργαζόμενος οφείλει να πάρει θέση. Να κάνει το βήμα. Να συμπαραταχτεί με το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Ο λαός πρέπει να συντρίψει τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τις δυνάμεις συνολικά του Ευρωμονόδρομου και τους συνδυασμούς τους.

Περιοδείες Γιώργου Νταγκουνάκη

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιφέρειας Κρήτης με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Νταγκουνάκη θα περιοδεύσει σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου: στις 9.00 π.μ στο Λιμεναρχείο Χανίων και στις 5.30 μμ στο ΕΠΑΣ Χανίων (Δαίδαλος)

Η Ριζοσπαστική Συνεργασία στη ΒΙΟΧΥΜ και την ΑΒΕΑ

Κλιμάκιο υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων του Συνδυασμού «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» (Γ. Σταθάκης) με επικεφαλής την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Αγγελάκη, επισκέφτηκε τη μεταποιητική βιομηχανία ΒΙΟΧΥΜ, Εκεί συζητήθηκε αναλυτικά τα σοβαρά προβλήματα που την οδηγούν σε μια συνεχή απαξίωση, ενώ θα έπρεπε να είναι ένα πραγματικό υπόδειγμα μεταποιητικής βιομηχανίας για το νομό μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι λειτουργεί εδώ και 50 χρόνια χωρίς κανένα εκσυγχρονισμό και χωρίς να έχει πάρει πιστοποίηση HASP και ISO.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι της Ριζοσπαστική Συνεργασία επισκέφτηκαν την ΑΒΕΑ και συζήτησαν με το Γενικό Διευθυντή κ. Γεωργουσάκη. Η ΑΒΕΑ είναι επίσης μια σημαντική μεταποιητική βιομηχανία του νομού, με πορεία χρόνων, που αυτή τη στιγμή εκσυγχρονισμένη εξακολουθεί να βρίσκεται δυναμικά στην αγορά και με πολλές ακόμη δυνατότητες που οπωσδήποτε θα πρέπει να αξιοποιηθούν.

Με επιτυχία η προβολή του ντοκιμαντέρ «1000 χαμένες μπάλες του γκόλφ» από το συνδυασμό «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ Περιβάλλον – Άνθρωπος»

Θετικότατα και πολύ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που δέχονται τα μέλη της περιφερειακής κίνησης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ  Περιβάλλον –Άνθρωπος» από την επαφή με απλούς πολίτες από διάφορα σημεία του νομού Χανίων. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα η απέχθεια του κόσμου για τα κατεστημένα σχήματα-δηλ. τις κομματικά ελεγχόμενες παρατάξεις.

Η προεκλογική καμπάνια της κίνησης συνεχίζεται. Προχθές στην καφετέρια «Ταράτσα» πραγματοποιήθηκε προβολή του οικολογικού ντοκυμανταίρ «1000 χαμένες μπάλες του γκόλφ» των Β. Καλαϊτζή και Cliff Cook, σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα  μαζί με  φαγητό και οινοποσία…απ’  όπου και η φωτογραφία.

Επειδή πολλοί φίλοι και φίλες ρωτούν πώς μπορούν να προμηθευτούν το dvd της ταινίας, παραθέτουμε τα τηλέφωνα επικοινωνίας των δημιουργών της ταινίας: Β. Καλαϊτζής 6972557232, Κλίφ Κούκ 6944294267

Συνάντηση Αντικαπιταλιστικής Αριστερής παρέμβασης με Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχίας Χανίων

Κλιμάκιο της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Παρέμβασης στην Κρήτη συναντήθηκε με το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων όπου και ενημερώθηκε για τις θέσεις του συλλόγου και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η περιφερειακή ενότητα των Χανίων με το σχέδιο Καλλικράτης και οι παρατηρήσεις -προτάσεις τους στον πρότυπο οργανισμό περιφέρειας κρήτης.
Επίσης αναπτύχθηκαν οι θέσεις της Α.Α.Π. για τον καλλικράτη και τις συνέπειες του στα Χανιά.

Πρόγραμμα επισκέψεων δημάρχου Χανίων και υποψήφιου δημάρχου Χανίων Κυριάκου Βιρβιδάκη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Χανιά 21ος αι.» κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού, θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 στις 6.00 μ.μ. τις Στέρνες, στις 6.30 μ.μ. τον Μουζουρά, στις  7.00 μ.μ. το Χωρδάκι, στις 7.30 μ.μ το Αρώνι, στις 8.00 μ.μ. τα Κουνουπιδιανά και στις 9.00 μ.μ. τα Χωραφάκια.

Επίσκεψη γνωριμίας στο «Πάρκο των Ανεμόμυλων» από το «Δήμο Ενεργών Πολιτών»

O Συνδυασμός «Δήμος Ενεργών Πολιτών» με υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων τον Τάσο Βάμβουκα και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Ακρωτηρίου σας προσκαλούν σε επίσκεψη γνωριμίας  του «Πάρκου των Ανεμόμυλων» στα Καθιανά με στόχο στην προστασία και ανάδειξη του.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στον χώρο του πάρκου.

Ορίζεται σημείο συνάντησης το εργοστάσιο της ΜΟΒΙΑΚ στα Καθιανά Ακρωτηρίου.

Πληροφορίες  στα τηλέφωνα 6936907062 και 6977508577.

Περιοδεία Νίκου Παπαντωνάκη

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χανίων θα  περιοδεύσει σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Νίκο Παπαντωνάκη στις 7.00 μ.μ στα χωριά Παρηγοριά-Βαμβακόπουλο.

Πρόγραμμα Υποψηφίου Δημάρχου Πλατανιά Στέλιου Γ. Νικηφοράκη

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Στέλιος Γ. Νικηφοράκης σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 1:30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τη ΔΕΔΙΣΑ προκειμένου να ενημερωθεί για την όλη πορεία της εταιρίας, ενώ στις 6:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφθεί τις κοινότητες: 6:00 μμ Δρομόνερο, 6:20 μμ  Ζυμβραγού, 6:40 μμ  Άγ. Αντώνη, 7:00 μμ  Άστρικα, 7:20 μμ  Δελιανά, 7:40 μμ  Πανέθημο, 8:00 μμ  Βασιλόπουλο, 8:20 μμ  Καρθιανά, 8:40 μμ  Νοχιά

Αύριο, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί ο κ. Νικηφοράκης θα επισκεφθεί τη ΔΕΥΑΒΑ και στις 12:30 τον ΟΑΔΥΚ, ενώ το απόγευμα στις 6:00 μμ θα περιοδεύσει στις κοινότητες: 6:00 μμ  Δρακόνα, 6:20 μμ  Σπηλιά, 6:40 μμ  Καλυδονία, 7:00 μμ  Ραβδούχα, 7:20 μμ  Ροδωπού, 7:40 μμ  Αφράτα

Το βράδυ της Πέμπτης στις 10:00 μμ ο κ. Νικηφοράκης θα λάβει μέρος στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» και στην εκπομπή «Αγροτο-Νέα» με συνομιλητές του τους υποψηφίους Δημάρχους του νέου Δήμου Πλατανιά και συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Βαρδή Καλογεράκη.

Δραστηριότητες Στέλλας Αλφιέρη

Η Στέλλα Αλφιέρη υποψήφια δήμαρχος του δήμου Καντάνου – Σελίνου, επικεφαλής της Πανσελινιώτικης Αδέσμευτης Συνεργασίας, θα επισκεφτεί σήμερα Τετάρτη το πρωί το Πολιουδοβάρδειο Ιατρείο, το Κ.Η.Φ.Η. και τις υπηρεσίες του δήμου Πελεκάνου στην Παλιόχωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου