Επίσκεψη Τάσου Βάμβουκα στο ΙΚΑ Χανίων

Όπως δημοσιεύτηκε την 29-10 -2010 στο http://www.neatv.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13855:2010-10-29-20-38-28&catid=112:2010-06-10-07-12-43&Itemid=236

alt

Σήμερα το πρωί, ο υπ. Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από τους υπ. δημοτικούς συμβούλους του ΔΗΜΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Μηνά Βουλγαρίδη, Βασίλη Παπαστάμο, Βίβιαν Αλεξανδρίδου και Μαράννε Μπατάκη, έπισκέφθηκε το ΙΚΑ Χανίων στη λεωφ. Σούδας. Οι υποψήφιοι συνομίλησαν με το προσωπικό και πολλούς ασφαλισμένους του ιδρύματος, καθώς και με τον Γενικό Διευθυντή κ. Στ. Ανετάκη.

Στη συζήτηση με τον Γεν. Δντή του Ιδρύματος αναδείχτηκε η έλλειψη περιφερειακού υποκαταστήματος (υπάρχει υπόσχεση για τον Πλατανιά) και τονίστηκε η αναντιστοιχία με το Ν. Λασιθίου, που έχοντας τον μισό πληθυσμό από τα Χανιά, διαθέτει τρία (3) υποκαταστήματα. Έγινε ενημέρωση για την υποστελέχωση του οργανισμού και τον εδώ και 35 χρόνια απαράλλαχτο σχεδιασμό οργανικών θέσεων, που λειτουργεί ακόμα με τις ανάγκες εκείνης της εποχής και αποτελεί τροχοπέδη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σήμερα. Την ανάγκη για κάλυψη κενών θέσεων Ιατρών για να πάψει το φαινόμενο με τις μεγάλες "ουρές" των ασφαλισμένων, όπως επίσης και την έλλειψη διοικητικού προσωπικού, γεγονός που ευνοεί και ενισχύει την εισφοροδιαφυγή.

Σε συνάντηση που ακολούθησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων κ. Αντ. Καρκανοραχάκη, τη Γραμματέα κα Β. Μεσίδου και τον Ταμία του συλλόγου κ. Γ. Ζουρίδη, ο Τάσος Βάμβουκας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού ενημερώθηκαν για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του ΙΚΑ και τις σχετικές τους προτάσεις. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο αίτημά τους για περιφερειακό υποκατάστημα, που θα αποσυμφορούσε τις διοικητικές υπηρεσίες του ιδρύματος.

neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου