Συνάντηση Τάσου Βάμβουκα με τον Δ. Μπουντρογιάννη

Όπως δημοσιεύτηκε την 03-11 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%ac%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85/

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας συναντήθηκε χθες Τρίτη το πρωί, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων κ. Δ. Μπουντρογιάννη και το μέλος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρο του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων κ. Χρήστο Μυλωνάκη.

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων συνόδευσαν τα μέλη του συνδυασμού Κατσιγαράκης Ευτύχης, Λαβούτα–Κολιακουδάκη Νεκταρία, Πατινιωτάκης Γιάννης και Βερναδάκη- Μάντακα Σόνια.

Ο Τάσος Βάμβουκας τόνισε ότι «…δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον κλάδο των εμποροβιοτεχνών διότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και την οικονομία του τόπου μας. Ιδιαίτερα σήμερα που αυτή η σημαντική κατηγορία επαγγελματιών πλήττεται βαρύτατα από την οικονομική κρίση πρέπει ο νέος Δήμος να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις για να διευκολύνει τους επαγγελματίες βιοτέχνες να παίξουν σωστά τον ρόλο τους».

Δυστυχώς οι δημοτικές αρχές δεν έχουν πράξει τα δέοντα μέχρι σήμερα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα απραξίας είναι η έλλειψη χωροταξικού σχεδίου και η μη χωροθέτηση δεύτερου Βιοτεχνικού Πάρκου αφήνοντας τα κονδύλια των επιδοτήσεων να χαθούν, σε αντίθεση με τους άλλους νομούς της Κρήτης που τα εκμεταλλεύτηκαν.

Ο κ. Μπουντρογιάννης αναφέρθηκε στο σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος του ΕΒΕ, με κυρίαρχο ζήτημα την έλλειψη χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό έλλειμμα που υπάρχει στον τόπο μας σχετικά με τις υποδομές όπως Λιμάνι, Αεροδρόμιο, Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, Βιοτεχνικές ζώνες κ.λπ. και τέλος τόνισε ότι είναι ανάγκη να στηριχτεί η ραχοκοκαλιά της οικονομίας που είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αργότερα το μεσημέρι της ίδιας μέρας κλιμάκιο υποψηφίων του ΔΗΜΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα, επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ Παλιάς Πόλης στην Σπλάντζια και συνομίλησαν με το προσωπικό και τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου