Το παράρτημα ΓΣ Κυδωνίας Κισάμου στο Κολυμβάρι επισκέφθηκε ο Γ. Μαλανδράκης

Όπως δημοσιεύτηκε την 03-11 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%cf%83-%ce%ba%cf%85%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba/

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης στα πλαίσια  ενημέρωσης του, επισκέφτηκε το παράρτημα της Ένωσης Γ.Σ. Κυδωνίας Κισσαμου στο Κολυμβάρι όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους τα προβλήματα της ένωσης και τις προοπτικες που διανοιγονται μέσα από το νέο Δημο.

Μετα ο Κος Μαλανδρακης επισκέφτηκε την Ιερά Μονη της Γωνιάς , Την Ορθοδοξη Ακαδημια Κρητης, το Δημοτικο και το Γυμνασιο – Λυκειο της περιοχης, τα ΕΛΤΑ όπου είχε συζητησεις με τους  εκπροσώπους των παραπανω φορεων

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο του Δήμου Κολυμβαρίου με στελεχη του συνδυασμού του

Εκεί έτυχε πλήρους ενημέρωσης από τον Δημαρχο Κο Πολυχρονίδη και τους Αντ/ρχους Κο Κνιθακη και Κα Καραπατακη.

Πιο συγκεκριμένα έγινε εκτενης ενημερωση για τα εργα που ο Δημος εχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα και ήδη υπάρχουν οι σχετικες μελετες όπως, η ενδοποταμια δεξαμενή-φράγμα Μοθιανων, η οδική παρακαμψη της Σπηλιας, και οι αναπλάσεις πάρκων πρασίνου και κοινοχρηστων χώρων.

Επίσης ο Δήμαρχος αναφερθηκε και σε εργα που είναι σε εξέλιξη στο Δημο όπως αντικαταστασεις δικτυων υδρευσης, διάνοιξη επαρχιακων οδων κλπ.

Ο Κος Μαλανδρακης στη συνέχεια ζήτησε να ενημερωθει για την ακίνητη περιουσία του Δήμου η οποία είναι μεγάλης έκτασης και σημαντικής αξίας, προκειμενου ο νεος Δήμος να εχει πλήρη εικόνα και αποτύπωση της περιούσιας αυτης.

Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο πολύ σπουδαίο έργο που έχει επιτευχθεί και στο τομέα του πολιτισμού με την διεθνή αναγνώριση που εχει τύχει η ¨έλια των Βουβων΄’  και την προβολη που δημιουργει για το σύνολο του Δήμου, καθώς και για έργα προστασιας και αναδειξης άλλων μνημείων όπως η παρακαμψη της ΄Ροτοντας΄.

Ο Κος Μαλανδράκης μετά από τη παρουσιαση των προτάσεων του για το νέο Δήμο

Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αναλυτική ενημέρωση και ανέφερε οτι είναι πολύ σημαντικό για το νέο Δημο να υπάρχουν μελέτες σε εξέλιξη, καθώς και προτεινόμενα έργα προς ένταξη προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία του Δήμου και η απορρόφηση πόρων την ‘ επόμενη μέρα’ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου