Στο αυτόφωρο αντιδήμαρχος του δήμου Φαιστού που ρύπαινε την περιοχή

Όπως δημοσιεύτηκε την 24-2 -2011 στο neatv.gr


Το πρωί ελεγκτής... το βράδυ "ρυπαντής"! Ο λόγοςγια έναν ελαιουργό, ο οποίος παρά τη θέση του ως αντιδήμαρχος του δήμουΦαιστού, δεν έδωσε ... το καλό παράδειγμα, και απέρριπτε κατσίγαρουςαπό το ελαιουργείο του στο φράγμα της Φανερωμένης.

Χθες βρέθηκε στο σημείο ο εισαγγελέας Ηρακλείου, Νίκος Μαρκάκηςμαζί με επόπτες δημόσιας υγείας και αστυνομικούς, προκειμένου ναπροχωρήσει σε αυτοψία στο φράγμα, καθώς νέες καταγγελίες για ρύπανσηστην περιοχή είχαν φθάσει στα αυτιά τους.

Ακολουθώντας τα ρυάκια του μολυσμένου νερού, το κλιμάκιο μεεπικεφαλής τον εισαγγελέα έφθασε στα ελαιουργεία από τα οποίαπροέρχονταν οι κατσίγαροι. Εντοπίστηκαν τέσσερις ελαιουργοί πουρύπαιναν, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι τρεις, ενώ ο τέταρτος απουσίαζεκαι δε συνελήφθη.

Αν ο τελευταίος δε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Η εξοργιστική κατ'εξακολούθηση ρύπανση του φράγματος τηςΦανερωμένης θα εξακολουθεί να απασχολεί τον Εισαγγελέα και τουςελεγκτές που δε θα σταματήσουν να επιβλέπουν την κατάσταση στην περιοχή.

Ωστόσο, το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο αντιδήμαρχος του δήμουΦαιστού, (για τον οποίο είχε γράψει πρόσφατα το Cretalive)ο οποίος ανκαι ρύπαινε με το ελαιουργείο του, επρόκειτο να συνοδεύσει το κλιμάκιοστην αυτοψία, χθες, εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή.

Πάντως, φαίνεται πως για το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν πέφτει κανείς... από τα σύννεφα, μαθαίνοντας τη σύλληψή του, καθώς σύμφωνα μεπληροφορίες, ο ίδιος είχε συλληφθεί ξανά πριν 20 ημέρες για οπλοκατοχή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στο αυτόφωρο τριμελές.

cretalive.gr

Kallikrates Chania:In flagrant Deputy Mayor of Phaistos that pollute the area
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου