ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ-Εγκαίνια ΚΑΠΗ

Όπως δημοσιεύτηκε την 24-11-2011 στο www.haniotika-nea.gr

Παρουσία αρκετού κόσμου της τρίτης ηλικίας τελέσθηκε χθες το βράδυ ο Αγιασμός -για να ακολουθήσουν χαιρετισμοί και ομιλίες και το κόψιμο της κορδέλας από τον δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη- στα εγκαίνια του νέου ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων στο Βαμβακόπουλο.
Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ) Χρύσα Χαριτάκη, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευσή του καθώς επίσης και τις κυρίες που επιμελήθηκαν την παρασκευή διαφόρων γλυκών και εδεσμάτων, υπογράμμισε στον χαιρετισμό της μεταξύ άλλων: 'Συμπαραστεκόμαστε στις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, στους γονείς μας, στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας. Είναι εκείνοι στους οποίους οφείλουμε ό,τι είμαστε σήμερα και ό,τι θα γίνουμε στο μέλλον. Είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας, ο καθοδηγητής των επιλογών μας, ο εμπνευστής και συμπαραστάτης στον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για επιβίωση. Είναι εκείνοι που έδωσαν με γενναιότητα τον δικό τους αγώνα και τον κέρδισαν, κάτω από συνθήκες που ξεπερνούσαν τα ανθρώπινα όρια και αντοχές, εξασφαλίζοντάς μας τη ζωή…'.
Από την πλευρά της η υπεύθυνη του νέου ΚΑΠΗ Παρασκευή Ανδρεαδάκη με εμπειρία στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι ανέφερε στο καλωσόρισμά της ότι: 'Ανοίγουμε απόψε τις πύλες του νέου ΚΑΠΗ Βαμβακοπούλου να υποδεχτούμε τους… νεαρούς της τρίτης ηλικίας με αγάπη και στοργή. Σ’ εσάς που χρωστάμε τη ζωή μας, σας οφείλουμε πολλά και συνεχώς φροντίζουμε να σας προσφέρουμε περισσότερα...'.
'Μικρή όαση φροντίδας και ανάπαυσης για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας', χαρακτήρισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαμβακοπούλου Μιχάλης Κοκολάκης το νέο ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων στην περιοχή τους.
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης τονίζοντας μεταξύ άλλων: 'Συνεχίζουμε να έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα το κοινωνικό κράτος που σημαίνει σχολειά, κοινωνικές υπηρεσίες, παιδικούς σταθμούς, προγράμματα Βοήθειας στο Σπίτι, Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και δίνουμε καθημερινά μάχη. Είμαστε αισιόδοξοι, παρά τις δυσκολίες που περνά και η χώρα και ο Δήμος…'.


Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ-Εγκαίνια ΚΑΠΗ
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου