ΣΗΜΕΡΑ-Στα Χανιά ο Αλ. Τσίπρας

Όπως δημοσιεύτηκε την 20-04-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παρουσία του οποίου θα γίνει στις 8.30 το βράδυ στο παλιό Τελωνείο η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στον νομό Χανίων.
Τα ονόματα του ψηφοδελτίου ανακοινώθηκαν χθες από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.
Το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα κατά την παραμονή του στα Χανιά περιλαμβάνει σήμερα στις 11.30 το πρωί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Νεάρχου 36), στις 12.30 μ.μ. επίσκεψη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου θα έχει συνάντηση με τους φορείς της υγείας (εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό), στις 1.30 το μεσημέρι συνάντηση στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο με φορείς των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων και του τουρισμού και στις 8.30 το βράδυ ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλιό Τελωνείο Χανίων.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στα Χανιά.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι παρακάτω :
•Βαγιωνάκη Ευαγγελία (Βάλια), χημικός, γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων του Συνασπισμού.
•Κλωνιζάκης Μιλτιάδης, Πρόεδρος Ελληνικής Δημοκρατικής Νεολαίας (Ε.ΔΗ.Ν.) Νεολαίας Παναγούλη, μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ-ΤΔΚ.
•Μουτσέλου Ρούλα, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος Κ.Ο.Ε.
•Πενταράκης Αλκιβιάδης, αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πλατανιά.
•Σταθάκης Γιώργος, Πανεπιστημιακός, Οικονομολόγος, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης.
•Τζάρας Νικόλαος, δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, μέλος Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.


Kallikrates Chania:ΣΗΜΕΡΑ-Στα Χανιά ο Αλ. Τσίπρας
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου