ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-?Νέες τεχνολογίες και εφαρμογές τους στον τουρισμό?

Όπως δημοσιεύτηκε την 20-04-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Οι νέες τεχνολογίες και οι εφαρμογές της για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος θα παρουσιαστούν αύριο Σάββατο 21 Απριλίου στο πλαίσιο ημερίδας που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης. Η ημερίδα που είναι ανοιχτή για το κοινό, θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο 'Iberostar Hotel - Creta Marine' στο Πάνορμο Ρεθύμνου και έχουν προσκληθεί όλοι οι φορείς αλλά και υπηρεσίες που εμπλέκονται με τον τουρισμό.
Μεταξύ άλλων θα αναλυθούν θέματα που σχετίζονται με τις καινοτόμες τεχνολογίες που σχετίζονται με τον τουρισμό, η χρήση των Νέων Τεχνολογιών στη στήριξη - προώθηση του Αγροτουρισμού, αποτελέσματα έρευνας γερμανικού Πανεπιστημίου για την εικόνα που έχουν οι Γερμανοί για την Τουριστική Ελλάδα κ.ά.
Η Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποιεί την ημερίδα στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος 'I SPEED (INTERREG IVC)'. Το πρόγραμμα είναι διαπεριφερειακό με κύριους εταίρους 10 ευρωπαϊκές Περιφέρειες, εκ των οποίων μία ελληνική (Περιφέρεια Κρήτης) και μια νορβηγική και αναφέρεται στις πολιτικές της οικονομίας και του τουρισμού.
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν ειδικοί από το εξωτερικό με εμπειρία στην εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στον Τουρισμό.


Kallikrates Chania:ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-?Νέες τεχνολογίες και εφαρμογές τους στον τουρισμό?
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου