Στ. Αρναουτακης: Κανένα έργο δεν κινδυνεύει με απένταξη

Όπως δημοσιεύτηκε την 30-5 -2012 στο neatv.gr


Κανένα έργο δεν κινδυνεύει με απένταξη στο νησί διαβεβαίωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, και είχε σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για φήμες περί απένταξης έργων ο Περιφερειάρχης απάντησε κατηγορηματικά ότι «κανένα πρόβλημα δεν έχει προκύψει, και τα έργα που έχετε δει σε επίπεδο Κρήτης, είναι έργα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί από 90% έως 99%, αλλά στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) φαινόταν ότι είναι συνεχιζόμενα έργα». Άρα-εξήγησε ο Περιφερειάρχης- έπρεπε να κλείσουν για να γίνει μια καλύτερη υλοποίηση του ΠΔΕ, η Κρήτη δεν χάνει κανένα έργο.


Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων με την συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη  Απόστολου Βουλγαράκη, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή και υπηρεσιακών στελεχών για θέματα ανάπτυξης, τουρισμού, πρωτογενή τομέα, εκπαίδευσης και απασχόλησης, εξετάστηκε και το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες με την κλοπή καλωδίων της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ηλεκτροφωτισμός ιδίως στους κόμβους του ΒΟΑΚ στα Χανιά.
Για το θέμα ο Περιφερειάρχης  δήλωσε ότι έχουν σημειωθεί πολλές κλοπές από το Ρέθυμνο έως το Καστέλι κυρίως στους κόμβους και «άμεσα η Περιφέρεια θα αγοράσει 6 χιλιόμετρα καλώδια προκειμένου να ηλεκτροφωτιστούν οι κόμβοι της εθνικής και να γίνει ασφαλέστερη η οδήγηση τη νύχτα». Μάλιστα ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έχουν κλαπεί συνολικά 18 χιλιόμετρα καλωδίου στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου