Σ. Βαλυράκης: Δεν θα είναι υποψήφιος

Όπως δημοσιεύτηκε την 22-5 -2012 στο neatv.gr


Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης όπως ανακοίνωσε από τα Χανιά. Μάλιστα τόνισε ότι στις εκλογές της 6ης Μαίου συμμετείχε διότι ως εν ενεργεία βουλευτής έκρινε ότι έπρεπε να ήταν παρών.

Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ ο Σήφης Βαλυράκης ερωτώμενος αναφορικά με τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου περί «σάπιου κόμματος» το οποίο πρέπει να αναγεννηθεί εκ βάθρων την ίδια ώρα που ζητά την ψήφο των πολιτών έκανε λόγο για αντιφάσεις στις οποίες απαντήσεις πρέπει να δώσει ο ίδιος ο κύριος Βενιζέλος.

Υπενθύμισε την αντίθεσή του στις εκλογές της 6ης Μαίου καθώς όπως είπε είχε προειδοποιήσει για την ακυβερνησία και είχε ισχυριστεί ότι η τότε Βουλή θα μπορούσε να στηρίξει κυβέρνηση. Σε ότι αφορά στις εκλογές της 17ης Ιουνίου επεσήμανε πως δεν ξέρει αν θα έχουμε κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι εύχεται να σχηματιστεί αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει χειρότερη κατάσταση από την προηγούμενη.

Πάντως ο Σήφης Βαλυράκης περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την σημερινή κατάσταση της χώρας, κάνοντας λόγο για παρατεταμένη αστάθεια, πολιτική ρευστότητα, ακυβερνησία, την γραφειοκρατία σε άνθηση και την διαφθορά εκτός ελέγχου, τις οικονομικές και κοινωνικές αντοχές να εξαντλούνται, ενώ έκανε λόγο και για κινδύνους που ελλοχεύουν για το δημοκρατικό πολίτευμα.

"Πρέπει να ενισχύσουμε την αξιοπιστία μας απέναντι στους εταίρους μας ως χώρα, ως πολιτικό σύστημα και ως πρόσωπα που διαχειρίζονται τα κοινά τόνισε και τάχθηκε υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας.

neatv.gr - Λ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου