Δεν είναι ανέφελη η συνεργασία Σαμαρά - Μπακογιάννη

Όπως δημοσιεύτηκε την 24-5 -2012 στο neatv.gr

 

Αισιόδοξος πως θα βρεθεί η κοινή συν\ισταμένη προκειμένου να γίνει ομαλά η ενοποίηση των δυνάμεων υπέρ  της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ στα Χανιά Μανώλης Αλιφιεράκης . Η τοποθέτηση αυτή έρχεται μετά τις τον προεκλογικό γάμο ΝΔ - ΔΗΣΥ και επιστολή τοπικών στελεχών του νησιού στα κεντρικά του κόμματος , μέσω της οποίας μένει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και παραιτήσεων.

Ένα έγγραφο, υπογεγραμμένο από Πρόεδρο και μέλη ΝΟΔΕ, Προέδρους Τοπικών και νεολαίας  προς τον Πρόεδρο και το Γραμματέα  της ΝΔ  έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά μετά την σύμπραξη με τη δημοκρατική συμμαχία. Αν και δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από την ΝΔ για τα ψηφοδέλτια του κόμματος , σήμερα με τοποθέτηση του , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ στα Χανιά Μανώλης Αλιφιεράκης ανέφερε πως η ΝΔ είναι πάντα υπέρ  της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης ,και πως στόχος είναι  η ενοποίηση των δυνάμεων για να υπάρξει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ο κος Αλιφιεράκης ερωτηθείς τι θα συμβεί εάν τεθεί επικεφαλής  του ψηφοδελτίου της ΝΔ στα Χανιά ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αποκρίθηκε πως πριν τις επίσημες αποφάσεις θα γίνουν επαφές με τοπικά στελέχη του κόμματος.

 neatv.gr- Ε.Κ. – Π.Γ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου