ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΩΡΑ-Εθελοντικές δράσεις καθαριότητας

Όπως δημοσιεύτηκε την 21-05-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Μήνυμα εθελοντικής συνεισφοράς στην καλή εικόνα των δημοσίων χώρων συνεχίζουν να στέλνουν συμπολίτες μας που συμμετέχουν σε δράσεις καθαριότητας.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμος Χανίων και η Ομάδα Εθελοντών Περιβάλλοντος του Δήμου, συμμετέχοντας στην εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών ακτών, βυθού και άλλων περιοχών 'Καθαρίστε τη Μεσόγειο' (Μεσόγειος SOS), πραγματοποίησαν καθαρισμό της ακτής από το πρώην Ξενοδοχείο 'Ξενία' μέχρι και την παραλία της Νέας Χώρας. Για τον εθελοντισμό και τη φιλότιμη προσπάθεια αρκετών συνανθρώπων μας, η αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων Χρυσούλα Χατζηδάκη δήλωσε: «Αλλη μια δράση σήμερα της ομάδας εθελοντών περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων. Αυτή τη φορά είναι στο πλαίσιο 'Καθαρίζω τη Μεσόγειο SOS' η οποία γίνεται για 17 χρόνια πανελλαδικά και συμμετέχουμε κι εμείς, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε και να συμμετέχουμε στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος που μας καθιστά υπεύθυνους πολίτες και ενδυναμώνει τον ρόλο και τα δικαιώματά μας ως πολίτες.
Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές που συμμετέχουν και προσκαλώ τους Χανιώτες να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας και να καθαρίζουμε όσο πιο συχνά, περισσότερους χώρους φυσικής και ιστορικής ομορφιάς του Δήμου μας».

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ
Αντίστοιχη δράση διοργανώνεταιτην Τετάρτη στις 9 π.μ., όπου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός της παραλίας στον Σταυρό Ακρωτηρίου.
Ο Δήμος Χανίων καλεί όλους τους δημότες να υποστηρίξουν και να συμμετάσχουν στη δράση 'Καθαρίστε τη Μεσόγειο' ώστε να «καθαρίσουμε ακόμη περισσότερες φυσικές περιοχές του Δήμου μας και να τονίσουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια προσωπικά υπεύθυνη στάση που ενδυναμώνει το ρόλο και τα δικαιώματά μας ως πολιτών».


Kallikrates Chania:ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΩΡΑ-Εθελοντικές δράσεις καθαριότητας
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου