Γιάννης Δημαράς από τα Χανιά: «Κατασκευάζουν τεχνητό δίπολο εκβιάζοντας το λαό».

Όπως δημοσιεύτηκε την 05-6 -2012 στο flashnews.gr

«Προσπαθούν, εκβιάζοντας το λαό να δημιουργήσουν τεχνητή πόλωση. Ο Ελληνικός Λαός, όμως, στις 17 Ιουνίου θα δείξει με την ετυμηγορία του ότι δεν γονατίζει, δεν υποδουλώνεται».

Αυτό τόνισε ο Γιάννης Δημαράς,  Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στα Μέσα  Μαζικής Ενημέρωσης από τα Χανιά όπου βρίσκεται, περιοδεύοντας την Κρήτη.

Ο Γιάννης Δημαράς προσέθεσε ακόμη:

•Έχει καταστεί σαφές ότι οι τοκογλύφοι  και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, στόχευσαν μέσω των αντισυνταγματικών μνημονίων και συμβάσεων, να βάλουν στο χέρι το Αιγαίο, το Ιόνιο, την Κρήτη και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που διαθέτουν.

•Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  πιστεύουμε ότι το μήνυμα και αυτών των εκλογών θα αποτελεί  εντολή για συνεργασία. Μόνο ενωμένος ο Λαός και η Κοινωνία μπορούν να αντιδράσουν στη λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει εναντίον της χώρας μας οι τοκογλύφοι.

•Τα 7 σημεία που δημοσιοποίησε ο Πάνος Καμμένος , αποτελούν τη βάση αντίστασης στην υποδούλωση της χώρας.

•Εδώ και τώρα να δεσμευτούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις για την αλλαγή του  καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου και την καθιέρωση της απλής αναλογικής, την οποία κάποιοι ξέχασαν μόλις πίστεψαν ότι θα είναι πρώτο κόμμα.

•Παρά τον αποκλεισμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα ΜΜΕ, αλλά και τον εκλογικό νόμο, πιστεύω ότι θα είμαστε ισχυροί, όπως είμαστε και έτοιμοι να δώσουμε τη μεγάλη μάχη υπέρ της Πατρίδας μας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της.

Νωρίτερα ο Γιάννης Δημαράς  συναντήθηκε με το δήμαρχο Χανίων κ.Μανώλη Σκουλάκη και επισκέφθηκε την κεντρική αγορά της πόλης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.κ.  Βαγγέλη Σαματά,  Παντελή Καπαρουδάκη, Μιχάλη Αλεξάκη, Ειρήνη Μαστοράκη, Παναγιώτη Τσιριγώτη και Χρήστο Καντεράκη.

Η περιοδεία του Γιάννη Δημαρά στην Κρήτη συνεχίζεται  με επόμενο σταθμό το Ρέθυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου