ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΚΕ (μ-λ) – Μ-Λ ΚΚΕ-Παρουσίαση ψηφοδελτίου

Όπως δημοσιεύτηκε την 01-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Κάλεσμα σε εργαζομένους, ανέργους, νέους και συνταξιούχους «να σταθούν με ψηλά το κεφάλι και καθαρό μυαλό ανάμεσα στις συμπληγάδες της τρομοκρατίας και των αυταπατών και να στηρίξουν - ψηφίσουν την εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ, ενισχύοντας τον μονόδρομο της λαϊκής αγωνιστικής διεξόδου», απηύθυνε χθες το μέλος της εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων Αρτέμης Αρχολέων, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα Χανιά. Το ψηφοδέλτιο της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ για τον Νομό Χανίων αποτελείται από τους: Κοκολαντωνάκη Νεκτάριο, Νταμαδάκη Χρήστο, Περάκη Θεόδωρο, Ριτζάκη Μανούσο και Χαρτζουλάκη Γιάννη.
Ο κ. Αρχολέων επεσήμανε ότι «η εκλογική καταγραφή της 6ης του Μάη ήταν μια σαφής απόδειξη απόρριψης της αντιλαϊκής πολιτικής, που εφάρμοσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις. Φανερώνει επίσης, τη διάθεση αποδέσμευσης των λαϊκών στρωμάτων από τα βασικά πολιτικά κόμματα, (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ), που υλοποίησαν την πιο βάρβαρη αντιλαϊκή - αντεργατική επίθεση που έχει δεχτεί ο λαός μας τα τελευταία 40 χρόνια».
Ο ίδιος υποογράμμισε ακόμη ότι «οι πραγματικές αριστερές δυνάμεις που στοχεύουν, όχι σε αυταπάτες κυβερνητισμού, αλλά στη δημιουργία όρων ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονίων και απαλλαγής της χώρας από τους πραγματικούς υπεύθυνους αυτής, τους ιμπεριαλιστές, οφείλουν να παρέμβουν ωθώντας σε ακόμη μεγαλύτερη χειραφέτηση των λαϊκών μαζών. Καμιά στάση αναμονής στη λογική διαμόρφωσης ενός ευνοϊκότερου εκλογικού αποτελέσματος της 'Αριστεράς' δεν επιτρέπεται. Οφείλουμε να παρέμβουμε σε μια πραγματική αριστερή κατεύθυνση, αποσαφηνίζοντας στον λαό το ΠΟΥ βρίσκεται η διέξοδος και εξοπλίζοντάς τον γι' αυτό που πραγματικά έχει ν' αντιμετωπίσει. Ότι δηλαδή, δεν πρόκειται για κάποια μέτρα που καλούνται να διαπραγματευτούν αριστεροί υπουργοί, αλλά αναμέτρηση με τον βαθύτερο πυρήνα της ιμπεριαλιστικής πολιτικής. Δεν παλεύουμε για επιμήκυνση ή 'βελούδινη» εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου, αλλά για την ανατροπή τους και για να πάρει ο λαός την τύχη του στα χέρια του. Αυτός είναι ο λόγος, αλλά και ο στόχος που έρχεται να υπηρετήσει η κάθοδος της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στις εκλογές της 17 του Ιούνη», κατέληξε ο κ. Αρχολέων.


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΚΕ (μ-λ) – Μ-Λ ΚΚΕ-Παρουσίαση ψηφοδελτίου
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου