Υπογραφή σύμβασης για τη διάνοιξη του τμήματος Πατσός-Παντάνασσας

Όπως δημοσιεύτηκε την 01-6 -2012 στο neatv.gr



Την σύμβαση για την κατασκευή ενός νευραλγικού για την ανάπτυξη έργου στο Νομό Ρεθύμνου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Πρόκειται για τη «Διάνοιξη νέου τμήματος φράγμα Ποταμών-Παντάνασσα επαρχιακής οδού 13» (τμήμα Πατσός-Παντάνασσα) και ο ανάδοχος θα εκτελέσει το έργο έναντι του ποσού των 4.012.425,07 ευρώ.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή, του αναδόχου του έργου και υπηρεσιακών παραγόντων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επανέλαβε τον στόχο της εκτέλεσης 500 συνολικά έργων στο νησί μέχρι το τέλος του χρόνου.
«Σήμερα υπογράψαμε τη σύμβαση για ένα ακόμα σημαντικό έργο για την Κρήτη, για το Ρέθυμνο, που πρόκειται να δώσει σημαντική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρίου. Συνεχίζουμε κάθε ημέρα, δεν σταματάμε να εντάσσουμε έργα, να δημοπρατούμε, γιατί μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του νησιού μας έχοντας ως στόχο μέχρι το τέλος του χρόνου την εκτέλεση 500 έργων στην Κρήτη» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.
O ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να κατασκευάσει και να αποπερατώσει το έργο μέσα σε προθεσμία 24 μηνών.
Το υπό κατασκευή οδικό τμήμα Φράγμα Ποταμών-Παντάνασσα, εντάσσεται στον υπό μελέτη νέο υπερτοπικό οδικό άξονα Ρέθυμνο–Απόστολοι–Μάνδρες για την σύνδεση της πόλης του Ρεθύμνου με την επαρχία Αμαρίου. O άξονας αυτός προγραμματίζεται να αντικαταστήσει τον σημερινό αντίστοιχο οδικό άξονα δηλαδή την επαρχιακή οδό 13 του πρωτεύοντος επαρχιακού δικτύου (από 3ο χλμ. εθν. Οδού Ρεθύμνου Ηρακλείου - Πρασιές - Απόστολοι - Γεωργική σχολή - Βυζάρι - Φουρφουράς - Κουρούτες - Νίθαυρις - Αποδούλου - Βαθιακό - Πλάτανος - Άδρακτος - Λοχριά προς Αγ. Βαρβάρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου