ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ-Χασισοφυτεία μέσα σε ελαιώνα

Όπως δημοσιεύτηκε την 07-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Φυτεία 580 δενδρυλλίων κάνναβης μέσα σε ελαιώνα εντοπίστηκε προχθές το μεσημέρι στην αγροτική τοποθεσία 'Μπαΐση' του Δημοτικού Διαμερίσματος Κρουσώνα Δήμου Μαλεβιζίου.
Οπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου για την ύπαρξη φυτείας στην ευρύτερη περιοχή, αστυνομικοί εντόπισαν τη φυτεία εντός αγροτεμαχίου με ελαιόδεντρα, σε σημείο με φυσική, αλλά και με τεχνητή, περίφραξη, από κλαδιά ελαιοδέντρων.
Μέσα στον χώρο υπήρχαν 271 λάκκοι στο έδαφος εντός και εκτός των οποίων βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 580 δενδρύλλια κάνναβης, επιμελώς καλλιεργημένα, ύψους από 0,30 μ. έως 1,10 μ. Επίσης μέσα σε λάκκο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία λευκά πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης με χώμα, εντός των οποίων υπήρχαν μικρά δενδρύλλια κάνναβης, μήκους από 5 έως 10 εκ.
Κατά την έρευνα του χώρου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας πλήρης μηχανισμός αυτόματου ποτίσματος, ο οποίος είχε τοποθετηθεί για την άρδευση των δενδρυλλίων. Ενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Εξάλλου, συνελήφθη χθες στο Πρινέ Ρεθύμνου 61χρονος ημεδαπός, καθώς όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:  
16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα εύχρηστο πιστόλι, ένα αναισθησιογόνο σπρέι, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος και
ένα ξιφίδιο με κοκάλινη θήκη μήκους λάμας είκοσι εκατοστών.


Kallikrates Chania:ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ-Χασισοφυτεία μέσα σε ελαιώνα
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου