ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΡΕΤΑΝΩΝ-Διακοπές στην Κρήτη επί 17 χρόνια!

Όπως δημοσιεύτηκε την 07-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε το τιμητικό δίπλωμα από τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου το ζευγάρι των Βρετανών, που έρχεται για διακοπές στην Κρήτη για 17 συνεχή χρόνια!
Σαν δεύτερη πατρίδα τους νιώθουν την Κρήτη οι Βρετανοί τουρίστες Kevin και Yvonne Nutland, το ζεύγος που έρχεται για διακοπές στον Αγιο Νικόλαο για 17 συνεχή χρόνια και τιμήθηκε με αναμνηστικό δίπλωμα από τον δήμαρχο Μιχάλη Πατεράκη.
«Εχουμε φίλους εδώ και πουθενά αλλού δεν έχουμε νιώσει τη φιλοξενία και την ασφάλεια που προσφέρει ο τόπος σας», είπαν οι δύο Βρετανοί που δέχθηκαν το αναμνηστικό δίπλωμα με δάκρυα στα μάτια.
Η τιμητική τελετή ήταν η έκπληξη που τους είχαν ετοιμάσει οι φίλοι τους Νατάσα και Σπύρος Πατεράκης, την ημέρα της αναχώρησής τους από τον Αγιο Νικόλαο. Ο Kevin και η Yvonne Nutland έφθασαν στο Δημαρχείο συνοδευόμενοι από τους αγαπημένους τους φίλους, χωρίς να γνωρίζουν τον σκοπό της επίσκεψής τους. Ο δήμαρχος τους καλωσόρισε και τους τίμησε με αναμνηστικό δίπλωμα για την αγάπη που δείχνουν στον τόπο μας με τη συνεχή παρουσία τους τα τελευταία 17 χρόνια!

«ΕΔΩ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»
Ενα ισχυρό προσωπικό μήνυμα έστειλαν οι δύο Βρετανοί φίλοι μας για την εμπιστοσύνη που τρέφουν στον ελληνικό τουρισμό τονίζοντας ότι αγαπούν τη χώρα μας, την Κρήτη και το Μιραμπέλλο, γιατί εδώ αισθάνονται ασφάλεια, ηρεμία και πάνω από όλα νιώθουν την απέραντη αγάπη και φιλοξενία που τους προσφέρουν οι Αγιονικολιώτες φίλοι τους. Πουθενά αλλού στον κόσμο, όπου κι αν ταξίδεψαν, δεν έχουν συναντήσει την ασφάλεια που προσφέρει η περιοχή μας.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους με τον δήμαρχο, ο οποίος πάντα ρωτά αν υπάρχουν παρατηρήσεις για την περιοχή μας, ανέφεραν ότι κατά τη γνώμη τους, η κρίση δεν έχει επηρεάσει την ποιότητα του τουρισμού και δεν έχουν να εκφράσουν το παραμικρό παράπονο. Ολα αυτά τα χρόνια, μόνο καλοσύνη και φιλοξενία έχουν δεχθεί από τους κατοίκους της πόλης και γι’ αυτούς είναι πολύ σημαντικό που τους θυμούνται και τους χαιρετάνε ακόμα και με τα μικρά τους ονόματα, όταν περπατούν στους δρόμους.

Η ΚΡΙΣΗ
Για το θέμα της οικονομικής κρίσης και την εικόνα της Ελλάδας στην Ευρώπη ανέφεραν ότι τα Μ.Μ.Ε. και ιδιαίτερα στην Αγγλία μεταδίδουν τις ειδήσεις με ιδιαίτερα υπερβολικό τρόπο. Πρόσθεσαν ακόμα ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρόβλημα της κρίσης δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά όλη την Ευρώπη. Τόνισαν χαρακτηριστικά ότι τα αισθήματά τους για την εικόνα που έχουν σχηματίσει για τη χώρα μας, δεν μπορεί να τα αλλάξει κανείς και με τίποτα!
Ο δήμαρχος επεσήμανε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και συγκεκριμένα μίλησε για τις βραβευμένες ακτές μας, τα όμορφα γραφικά χωριά της ενδοχώρας καθώς και για την αξία της κρητικής διατροφής και των τοπικών προϊόντων μας. Με έκδηλη συγκίνηση ο κ. Κουνενάκης χάρισε στους Kevin και Yvonne Nutland αναμνηστικά δώρα, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και τους ευχήθηκε να είναι πάντα καλά και να επισκέπτονται κάθε χρόνο τον Αγιο Νικόλαο.


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΡΕΤΑΝΩΝ-Διακοπές στην Κρήτη επί 17 χρόνια!
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου