ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-Κορυφώνεται η προεκλογική κίνηση

Όπως δημοσιεύτηκε την 08-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Με κεντρικές εκδηλώσεις κομμάτων και ομιλίες πολιτικών αρχηγών κορυφώνεται σε όλη την Κρήτη η προεκλογική κίνηση.
Συγκεκριμένα, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, θα επισκεφτεί σήμερα τα Χανιά. Στις 11.30 το πρωί θα έχει συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο ξενοδοχείο 'Σαμαριά' και στις 5 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Επίσης, στις 5.30 θα συμμετάσχει σε συνάντηση με υποψηφίους και σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ
Στα Χανιά, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Νεάρχου 36) θα γίνει παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον υποψήφιο βουλευτή Χανίων Γιώργο Σταθάκη και τον Σπύρο Λαπατσιώρα. Νωρίτερα, στις 10  π.μ. υποψήφιοι βουλευτές θα επισκεφθούν το αεροδρόμιο. Στο μεταξύ, την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, η Σοφία Σακοράφα θα μιλήσει στα Χανιά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην πλατεία Αγοράς.

ΤΟ ΚΚΕ
Σήμερα στο Ηράκλειο θα βρίσκεται η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα, η οποία, στις 9 το βράδυ, θα μιλήσει σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στα Λιοντάρια.

Η ΔΗΜ.ΑΡ.
Στα Χανιά θα βρίσκεται τη Δευτέρα 11 Ιουνίου ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς  Φώτης Κουβέλης.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, που θα γίνει την ίδια μέρα, στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Στα Χανιά θα βρίσκεται αύριο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Στις 12.10 μ. αναμένεται να επισκεφτεί την κεντρική αγορά και στη 1 το μεσημέρι το Επιμελητήριο όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων του Νομού. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Ηράκλειο.

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
Στα Χανιά θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα 11 Ιουνίου ο επικεφαλής των 'Αντιμνημονιακών Πολιτών' και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου των 'Ανεξάρτητων Ελλήνων' καθηγητής Νότης Μαριάς.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κα Μαριά στα Χανιά περιλαμβάνει:
• 10 π.μ.: Συνάντηση με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Οργάνωσης Χανίων.
• 11 π.μ.: Αφιξη στο Νοσοκομείο. Συνάντηση με εκπρόσωπο της Διοίκησης του Ιδρύματος.
• 11.30 π.μ.: Επίσκεψη στις κλινικές.
• 1 μ.μ.: Ομιλία του κ. Μαριά στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με θέμα: «Το μνημόνιο σκοτώνει τη Δημόσια Υγεία».
• 6.30 μ.μ.: Συνάντηση με πολίτες
• 8 μ.μ.: Ανοικτή ομιλία του κ. Νότη Μαριά στο θεατράκι του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας (απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο Χανίων) με τίτλο: «Στις 17 Ιουνίου παίρνουμε την Ελλάδα πίσω!» - θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.
• 10.30 μ.μ.: Επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο Αποκορώνου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων στις Βρύσες Αποκορώνου. Συνομιλία με πολίτες.
• 11 μ.μ.: Δείπνο στο Νίππος Αποκορώνου.

'ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'
Ο πυρήνας Αποκορώνου των μελών και φίλων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» πραγματοποιεί  εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Αποκορώνου του κόμματος στις Βρύσες την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα.


Kallikrates Chania:ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-Κορυφώνεται η προεκλογική κίνηση
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου