ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-Εξιχνιάσεις κλοπών

Όπως δημοσιεύτηκε την 27-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Εξιχνιάστηκε προχθές από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση κλοπής, σε βάρος 73χρονου ημεδαπού, από άγνωστους δράστες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία το βράδυ στις  22 Μαρτίου, άγνωστοι δράστες, εισήλθαν στην οικία του, χωρίς ίχνη παραβίασης και αφαίρεσαν κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 71.180 ευρώ και 1.000 δολαρίων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση  Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.
? Επίσης, εξιχνιάστηκε προχθές από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα, υπόθεση κλοπής, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, από άγνωστους δράστες.
Ειδικότερα, το πρωί στις 16 Ιουνίου, άγνωστος δράστης, αφαίρεσε από αποθήκη που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πετροκέφαλο του Δήμου Ηρακλείου, δύο ελαιοραβδιστικά, ένα ηλεκτρικό πριόνι και τρεις προβολείς. Η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων είναι τετρακόσια ευρώ περίπου κατά δήλωση παθόντα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα προέκυψε ότι, δράστης της αναφερόμενης αξιόποινης πράξης είναι 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.



Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-Εξιχνιάσεις κλοπών
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου