Η επόμενη μέρα του Πλατανιά και η πρόκληση των Περιβολίων

Όπως δημοσιεύτηκε την 28-6 -2012 στο neatv.gr




Οι πανηγυρισμοί για την άνοδο του Πλατανιά συνεχίζονται ωστόσο, ήδη, γίνονται οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα. Πρωταρχικός στόχος η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων ώστε ο Πλατανιάς να έχει γήπεδο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της Σούπερ Λιγκ.

Επίσκεψη στο Δήμο Χανίων

Στο Δήμο Χανίων βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι θριαμβευτές του Πλατανιά για να δεχτούν τα συγχαρητήρια του Μανώλη Σκουλάκη και των υπόλοιπων Δημοτικών συμβούλων. Στη εκδήλωση πάντως το θέμα που μονοπώλησε ήταν το Δημοτικό Στάδιο των Περιβολίων. Όπως τόνισε ο Μανώλης Σκουλάκης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Πλατανιάς να χρησιμοποιήσει ως έδρα του στην Α' Εθνική, τα Περιβόλια και να μη χρειαστεί να πάει στο Παγκρήτιο Στάδιο που έχει δηλωθεί ως εναλλακτική έδρα για το προσεχές πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο Δήμαρχος Πλατανιά και ο πρόεδρος της χανιώτικης ομάδας εμφανώς ικανοποιημένοι από το επίτευγμα του Πλατανιά, δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του καλύτερου πρωταθλήματος στη χώρα μας.

Αμέσως μετά τις ομιλίες, ακολολυθησε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου που θα τρέξει το θέμα του Σταδίου των Περιβολίων. Η επιτροπή θα είναι 5μελής και σε αυτήν ορίστηκε πρόεδρος εκ μέρους του Δήμου ο Κώστας Πρωτοπαπαδάκης και μέλη οι Μανώλης Κεμεσίδης και Δημήτρης Λειψάκης και εκ μέρους του Δήμου Πλατανιά οι Μανώλης Μαθιουλάκης και Ανδρέας Μαραμπουτάκης.


Συγχαρητήρια από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την τεράστια επιτυχία της ανόδου του Πλατανιά στη Σούπερ Λιγκ εξέδωσαν τόσο ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Μανούσος Βολουδάκης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης.

O κ.Βουλουδάκης ανέφερε:


Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τα θερμότατα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, τη διοίκηση και όλους τους συντελεστές της επιτυχίας της ΠΑΕ Πλατανιάς. Η άνοδος του Πλατανιά είναι μια μεγάλη επιτυχία του χανιώτικου ποδοσφαίρου και μας κάνει όλους περήφανους.

Ο κ.Βουλγαράκης τόνισε:

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά για την άνοδο του Αθλητικού Ομίλου Πλατανιά στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Για πρώτη φορά στην Ιστορία, το Χανιώτικο ποδόσφαιρο αποκτά εκπρόσωπο στην Super League! Η άνοδος της Χανιώτικης Ομάδας είναι τιμή και πρόκληση για τα Χανιά μας. Το Χανιώτικο ποδόσφαιρο μπαίνει επιτέλους δυναμικά στα ποδοσφαιρικά «σαλόνια» της χώρας μας. Στη σημερινή εποχή, όπου τα πάντα καταρρέουν κάτω από το βάρος μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, η επιτυχία του Πλατανιά αποτελεί για εμάς πηγή θάρρους και δύναμης, είναι μία «νίκη» που αντιπαραβάλλεται στις «ήττες» της καθημερινότητας. Τα Χανιά πρωτεύουν σε πολλούς Αθλητικούς Τομείς, τώρα ήρθε και η ώρα του Ποδοσφαίρου! Ως πολιτική αρχή αυτού του ευλογημένου τόπου, υπόσχομαι ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και εγώ προσωπικά θα είμαστε αρωγοί σ' αυτή την πορεία ανόδου της χανιώτικης ομάδας.

Σ' ευχαριστούμε Πλατανιά!
neatv.gr-Β. Φουντουλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου