ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ:-Η πόλωση λειτούργησε αρνητικά για τη “Δημιουργία Ξανά”

Όπως δημοσιεύτηκε την 18-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Την απογοήτευσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 'Δημιουργίας Ξανά' στο σύνολο της Επικράτειας εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της 'Δημιουργίας, Ξανά' (Δημιουργία Ξανά - Δράση -Φιλελεύθερη Συμμαχία) κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα  τόνισε: «Η πόλωση λειτούργησε αρνητικά για την παράταξη και την σύμπραξη των κομμάτων που αποτέλεσαν την παράταξη.
Τα διλήμματα που έβαλαν στην κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. συρρίκνωσαν τα ποσοστά που είχαν τα κόμματα στις προηγούμενες εκλογές με αποτέλεσμα το ποσοστό της Δημιουργίας Ξανά να συρρικνωθεί στο 1,5%».
«Η προσπάθεια που έκανα ασφαλώς και δεν είχε να κάνει με τη δική μου προοπτική εδώ στα Χανιά. Από την αρχή όπως είχα δηλώσει επανειλημμένως ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι στο να εκπροσωπηθεί η κοινή λογική, ο κοινός νους, στη νέα Βουλή. Αυτό δεν συνέβη», τόνισε ο κ. Αρχοντάκης.
«Ελπίζω το αποτέλεσμα των εκλογών να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την αποφυγή της ολοκληρωτικής καταστροφής της χώρας. Δεν είμαι αισιόδοξος. Και αυτό διότι η Ν.Δ. κατα την διάρκεια των τελευταίων ετών αλλά και κατά τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση Παπαδήμου έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει πολύ γρήγορα στην ανατροπή του κλίματος και στο να προωθήσει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα. Μακάρι να βγω λάθος σε αυτήν μου την πρόβλεψη. Σε κάθε περίπτωση εγώ παραμένω πιστός στην ιδεολογική μου πλατφόρμα. Πιστεύω στη φιλελεύθερη ιδεολογία και από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», κατέληξε ο κ. Αρχοντάκης ο οποίος ευχαρίστησε «αυτούς που τίμησαν την προσπάθεια της Δημιουργίας Ξανά».  


Kallikrates Chania:ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ:-Η πόλωση λειτούργησε αρνητικά για τη “Δημιουργία Ξανά”
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου