Κόντρα Δ. Χανίων με Α.Ο.Χανιά

Όπως δημοσιεύτηκε την 26-6 -2012 στο neatv.gr

 

Ανεξήγητη και .ανούσια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Α.Ο. Χανιά και στο Δήμο Χανίων, για το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης παρακολούθησε τα τελευταία παιχνίδια του Πλατανιά για τα play off ανόδου, απέναντι σε Καλλιθέα και Καλλονή. Το παράπονο του ΑΟΧ είναι ότι ο Δήμαρχος δεν είχε βρεθεί ούτε μια φορά σε αγώνα του ΑΟΧ, ωστόσο, η ανυπόγραφη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μπλε» ήταν ιδιαιτέρως σκληρή.


Ανάμεσα στα άλλα στην ανακοίνωση του ΑΟΧ αναφέρεται:


«Ιδιαίτερα θλιβερή εντύπωση πρέπει να προκάλεσαν στους φιλάθλους του Α.Ο.Χανιά οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον τοπικό Τύπο της Κυριακής και παρουσιάζουν τον Δήμαρχο Χανίων και πρώην βουλευτή Μανόλη Σκουλάκη να παρακολουθεί τον αγώνα Πλατανιάς-Καλλιθέα, αν κρίνουμε από τα δέκαδες αρνητικά σχόλια και τηλεφωνήματα που δέχθηκαν μέλη της Διοίκησης της ομάδας μας.

Κατά τη δική μας άποψη, όμως, και επειδή επιθυμούμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι, κανένα απολύτως ζήτημα δε δημιουργείται από το γεγονός αυτό και μόνο.Ο πρώην Βουλευτής και νυν Δήμαρχος Χανίων ως άριστος γνώστης και λάτρης του αθλήματος του ποδοσφαίρου από τα νεανικά του χρόνια, είχε κάθε δικαίωμα να παραστεί σε αυτό τον σημαντικό αγώνα του φίλου σωματείου του Πλατανιά.

Αντιθέτως, μέγα ζήτημα, για τον ίδιο προσωπικά, αποτελεί το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βρει ενενήντα λεπτά για να παρευρεθεί έστω και σε έναν αγώνα του Αθλητικού Ομίλου Χανιά, της αντιπροσωπευτικής ομάδας του Δήμου Χανίων, κατά τη διάρκεια μίας ολόκληρης αγωνιστικής σεζόν (ίσως όπως μας λένε κάποιοι φίλαθλοι μας, γιατί εκεί θα βρισκόταν ανάμεσα στους 1200, κάτα μέσο όρο, αυθόρμητους,εκδηλωτικούς και απλούς φιλάθλους του ΑΟΧ ως πρώτος μεταξύ ίσων .

Υπενθυμίζουμε, επίσης, σε όσους έχουν ασθενή μνήμη, ότι ο νυν Δήμαρχος και πρώην βουλευτής είχε παρευρεθεί και φωτογραφηθεί με σύσσωμο σχεδόν τον εκλογικό του συνδυασμό στο κλειστό του Κλαδισού, σε αγώνα χανιώτικης ομάδας άλλου αθλήματος, λίγο πρίν τις Δημοτικές εκλογές και συγκεκριμένα στις 18/9/2010,δυστυχώς για πρώτη και τελευταία φορά. Τονίζουμε, δε, ότι Δήμαρχοι όπως αυτοί του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου αποτελούν την εμπροσθοφυλακή των αθλητικών ομάδων των πόλεων τους, εργαζόμενοι αθόρυβα για αυτές και με απτά αποτελέσματα, δίχως φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες.

Πληροφορούμε, τέλος, τους φιλάθλους του Αθλητικού Ομίλου Χανιά ότι έχουμε αποστείλει έγγραφη πρόσκληση στον Δήμαρχο Χανίων για να παρευρεθεί προσωπικά, αυτή την Παρασκευή στις 20.30 στο Εργατικό κέντρο Χανίων, στη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Χανιά, όπου θα κρίθει εν πολλοίς το μέλλον και η ύπαρξη της ομάδας των Χανιωτών.Αν πάλι ο νυν Δήμαρχος και πρώην Βουλευτής προετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές σε άλλον Δήμο από αυτόν των Χανίων, μπορεί να μας ενημερώσει.

Τα υπόλοιπα αμέσως μετά τη συνέλευση της Παρασκευής προς ενημέρωση των φιλάθλων του ΑΟΧ.»


Άμεση ήταν η απάντηση του Δήμου Χανίων που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση επί του θέματος:

«Μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλεί σε κάθε Χανιώτη αλλά και σε κάθε υγιή φίλαθλο του τόπου μας , η ανυπόγραφη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ , η οποία με περισσή χυδαιότητα, ψευδολογία και ειρωνία στρέφεται εναντίον του Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη με αφορμή το γεγονός της παρουσίας του στον πρόσφατο αγώνα Πλατανιάς - Καλλιθέα , μετά από πρόσκληση που έγινε από το Δήμαρχο Πλατανιά κ. Μαλανδράκη.

Με δεδομένο ωστόσο ότι η εν λόγω ανακοίνωση ΔΕΝ υπογράφεται από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο ΧΑΝΙΑ και προκειμένου ο Δήμος Χανίων να καθορίσει στη συνέχεια τη στάση του και να τοποθετηθεί σχετικά , καλεί τη Διοίκηση του Συλλόγου όπως απαντήσει δημόσια και εγγράφως για το αν τα αναφερόμενα στην ανακοίνωση αποτελούν την επίσημη θέση του Α.Ο Χανιά».

neatv.gr - Β. Φουντουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου