Περιοδεία Γ. Δημαρά στην Κρήτη

Όπως δημοσιεύτηκε την 05-6 -2012 στο neatv.gr

Την Κρήτη επισκέπτεται από σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιουνίου, ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ. Γιάννης Δημαράς.
Το πρωί ο κ. Δημαράς επισκέφθηκε την αγορά των Χανίων, το μεσημέρι παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τώρα επισκέπτεται το λιμάνι των Χανίων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ: «Κατασκευάζουν τεχνητό δίπολο εκβιάζοντας το λαό»


«Προσπαθούν, εκβιάζοντας το λαό να δημιουργήσουν τεχνητή πόλωση. Ο Ελληνικός Λαός, όμως, στις 17 Ιουνίου θα δείξει με την ετυμηγορία του ότι δεν γονατίζει, δεν υποδουλώνεται». Αυτό τόνισε ο Γιάννης Δημαράς,  Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στα Μέσα  Μαζικής Ενημέρωσης από τα Χανιά όπου βρίσκεται, περιοδεύοντας την Κρήτη.


Ο Γιάννης Δημαράς προσέθεσε ακόμη:


•     Έχει καταστεί σαφές ότι οι τοκογλύφοι  και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, στόχευσαν μέσω των αντισυνταγματικών μνημονίων και συμβάσεων, να βάλουν στο χέρι το Αιγαίο, το Ιόνιο, την Κρήτη και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που διαθέτουν.
•    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  πιστεύουμε ότι το μήνυμα και αυτών των εκλογών θα αποτελεί  εντολή για συνεργασία. Μόνο ενωμένος ο Λαός και η Κοινωνία μπορούν να αντιδράσουν στη λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει εναντίον της χώρας μας οι τοκογλύφοι.
•    Τα 7 σημεία που δημοσιοποίησε ο Πάνος Καμμένος , αποτελούν τη βάση αντίστασης στην υποδούλωση της χώρας.
•    Εδώ και τώρα να δεσμευτούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις για την αλλαγή του  καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου και την καθιέρωση της απλής αναλογικής, την οποία κάποιοι ξέχασαν μόλις πίστεψαν ότι θα είναι πρώτο κόμμα.
•    Παρά τον αποκλεισμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα ΜΜΕ, αλλά και τον εκλογικό νόμο, πιστεύω ότι θα είμαστε ισχυροί, όπως είμαστε και έτοιμοι να δώσουμε τη μεγάλη μάχη υπέρ της Πατρίδας μας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της.
Νωρίτερα ο Γιάννης Δημαράς  συναντήθηκε με το δήμαρχο Χανίων κ.Μανώλη Σκουλάκη και επισκέφθηκε την κεντρική αγορά της πόλης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.κ.  Βαγγέλη Σαματά,  Παντελή Καπαρουδάκη, Μιχάλη Αλεξάκη, Ειρήνη Μαστοράκη, Παναγιώτη Τσιριγώτη και Χρήστο Καντεράκη.
Η περιοδεία του Γιάννη Δημαρά στην Κρήτη συνεχίζεται  με επόμενο σταθμό το Ρέθυμνο.


Η συνέχεια του προγράμματος του κ. Δημαρά στην Κρήτη έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ
19:00    Συνέντευξη Τύπου στο Ρέθυμνο, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Brasco (Μοάτσου & Δασκαλάκη 1 τηλ. 2831 0 23721)
20:30    Επίσκεψη στην αγορά του Ρεθύμνου

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ
14:00     Συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Castello (62 Μαρτύρων 1 τηλ. 281 0 251212)
19:00    Επίσκεψη σε καταστήματα του Ηρακλείου

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
10:00    Συνάντηση με Πρόεδρο Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη (Ιωσήφ Κουνδούρου 17)
10:30    Συνέντευξη Τύπου στον Άγιο Νικόλαο, στην αίθουσα του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λασιθίου (Ιωσήφ Κουνδούρου 17)
13:00    Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Σητείας – Συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους
15:00    Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Ιεράπετρας – Συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου