Η "αφρόκρεμα" της καλλιτεχνικής Αθήνας στη Σπιναλόγκα

Όπως δημοσιεύτηκε την 04-6 -2012 στο neatv.gr


Στη Σπιναλόγκα "μετακινήθηκε", χθες, η μισή Αθήνα, με πλήθος καλλιτεχνών, πολιτικών και δημοσιογράφων να δίνουν το "παρών" στην έκθεση του εικαστικού Κώστα Τσόκλη με τίτλο "Εσύ ο τελευταίος λεπρός".

Σε δεξίωση που παρέθεσαν οι διοργανωτές, μετά τα εγκαίνια της έκθεσης στο ξενοδοχείο Blue Palace με φόντο τη φωτισμένη Σπιναλόγκα, παρευρέθηκε όλη η "αφρόκρεμα": Ο Σεραφείμ Φυντανίδης με τη σύζυγό του, ο γελοιογράφος ΚΥΡ με τη σύζυγό του, ο Αλέξης Παπαχελάς, η Μπήλιω Τσουκαλά, ο πρόεδρος της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI, Μάκης Μάτσας, φυσικά η κόρη του Κώστα Τσόκλη, Μάγια, η ξενοδόχος και φίλος της τέχνης Τζίνα Μαμιδάκη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Βάσω Παπανδρέου συνοδευόμενη από τον πρώην διοικητή της ΔΕΗ, Γιώργο Μπιρδιμίρη, καθώς και αρκετά μοντέλα.

Στη δεξίωση ξεχώριζαν οι κόρες του Γιάννη Σμπώκου, Κωνστάντζα και Αγάπη, οι οποίες είχαν το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης. Παρών ήταν επίσης ο τραπεζίτης, συμπέθερος του Γ.Σμπώκου, Μίνως Ζομπανάκης, ενώ δε θα μπορούσαν, βέβαια, να απουσιάζουν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Γιώργος Πιτσούλης.
cretalive.gr - Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου