ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-«Ρυθμιστής το ΠΑΣΟΚ»

Όπως δημοσιεύτηκε την 18-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Λίγος κόσμος χθες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Χανίων αλλά και συγκρατημένη ικανοποίηση σε στελέχη του κόμματος για το αποτέλεσμα που συγκέντρωσε το κόμμα στην παρούσα συγκυρία.
Την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο σοβαρότερος ρυθμιστικός παράγοντας για τον σχηματισμό κυβέρνησης, εξέφρασε χθες η γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κρήτης κα Χρύσα Χαριτάκη, η οποία χαρακτήρισε ικανοποιητικά τα ποσοστά του κόμματος σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία.
«Η δημοκρατική παράταξη της χώρα μας, που είχε βρει ως εκφραστή της τα τελευταία τριάντα χρόνια το ΠΑΣΟΚ, κατάφερε μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, που το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που πήρε πολύ σοβαρές αποφάσεις ώστε να υπάρχει και σήμερα αυτό το κράτος, να κρατήσει τις δυνάμεις του σε πανελλαδικό επίπεδο. Και αυτό θεωρούμε ότι είναι μια σημαντική νίκη».
Σε ό,τι αφορά τον Νομό Χανίων η κα Χαριτάκη ανέφερε πως «υπήρξε ένα σοβαρό, ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, όταν σε μια απίστευτα δύσκολη περίοδο που όλοι στοχοποίησαν το ΠΑΣΟΚ για τις θαρραλέες αποφάσεις που πήρε, η δημοκρατική παράταξη κρατήθηκε όρθια».
«Θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη μέρα, με τη Ν.Δ πρώτο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο σοβαρότερος ρυθμιστικός παράγοντας. Πιστεύω ότι τόσο ο πρόεδρος μας όσο και τα στελέχη του Κινήματος, θα κρατήσουν μια στάση ευθύνης που σήμερα η χώρα μας, έχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη.
Υπάρχουν τεράστια αποθέματα σε αυτή τη δημοκρατική παράταξη που μέσα στις συγκεκριμένες δύσκολες συνθήκες, κρατήθηκε όρθια».


Kallikrates Chania:ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-«Ρυθμιστής το ΠΑΣΟΚ»
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου