ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ-Παιδική κατασκήνωση στον Καλαθά

Όπως δημοσιεύτηκε την 29-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

«Ο Δήμος Χανίων αναλαμβάνει για πρώτη φορά φέτος στο σύνολό της την κατασκήνωση του Καλαθά, η οποία λειτουργεί από το 2003 με ευθύνη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης», επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου χθες η αρμόδια αντιδήμαρχος, Χρυσούλα Χατζηδάκη, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.
«Οι εγγραφές για την παιδική εξοχή του Δήμου στον Καλαθά Ακρωτηρίου έχουν ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσουν μέχρι 6 Ιουλίου 2012 και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή και ποιοτική αναβάθμισή της και την όσο το δυνατό καλύτερη  λειτουργία της, με τελικό στόχο οι μικροί μας φίλοι  να αποκομίσουν αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες, ενώ οι γονείς να μπορούν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου θα εφαρμοστούν εκπαιδευτικά προγράμματα με την επιλογή έμπειρων εργαζομένων και στελεχών», συνέχισε η κα Χατζηδάκη.
«Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, στην αφοσίωση, στην υπομονή, αλλά προπάντων στην αγάπη και ευαισθησία, πιστεύουμε ότι βοηθούν ώστε να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα», κατέληξε η αντιδήμαρχος Χανίων.
Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει σε δύο περιόδους:
Α. Πρώτη περίοδος: 20 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 12 ετών.
Β. Δεύτερη περίοδος: 2 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου, για παιδιά με αναπηρίες.
Οι εγγραφές των παιδιών για όσους δεν είναι ασφαλισμένοι στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα γίνονται στην  Κοινωνική Υπηρεσία  του Δήμου Χανίων (οδός Κυδωνίας 29, Δημαρχείο, πληροφορίες ισόγειο, τηλ.: 2821341691 και  2821341696).
Οι ασφαλισμένοι στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα απευθύνονται στον Σταθμό Μάνας, Παιδιού και Εφήβου στην οδό Λ. Καραμανλή 99, Χανιά, τηλ.: 2821074770.
Για τις εγγραφές των ΑμεΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Μπασιά Αμαλία, εκπρόσωπο ΠΟΣΓΚΑμεΑ και πρόεδρο Σωματείου ΑμεΑ Χανίων (τηλ.: 6972718777).
Οι γονείς των οποίων τα παιδιά θα επιλεγούν για να φιλοξενηθούν στην παιδική εξοχή και δηλώνουν εισόδημα πάνω από 5.000 ευρώ θα πληρώνουν στο κεντρικό ταμείο του Δήμου Χανίων για το κάθε παιδί το ποσό των 20 ευρώ και θα προσκομίζουν το διπλότυπο είσπραξης στον διαχειριστή της κατασκήνωσης κατά την ημέρα της προσέλευσης του παιδιού στην κατασκήνωση. Το ποσό θα κατατίθεται στο κεντρικό ταμείο του Δήμου Χανίων Διεύθυνση: Κυδωνίας 29, Χανιά.
Οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι δεν θα καταβάλουν συμμετοχή και τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία: 2821341759 - 1, κα Ελένη Καψωμενάκη.


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ-Παιδική κατασκήνωση στον Καλαθά
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου