ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ-Εχασε τη μάχη ο 21χρονος

Όπως δημοσιεύτηκε την 03-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Τραγικό τέλος για τον 21χρονο Ρεθυμνιώτη, ο οποίος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και χθες, στις 12 το μεσημέρι, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 90% του σώματός του.
Οπως επεσήμανε ο νευροχειρουργός στο Νοσοκομείο Χανίων, κ. Γιώργος Αρχοντάκης, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 21χρονου δεν επιτρεπόταν η μεταφορά του σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων Νοσοκομείου της Αθήνας.
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί -σύμφωνα με την Πυροσβεστική- εμπρησμός σε επαγγελματικό σκάφος θαλασσίων σπορ, το οποίο βρισκόταν έξω από κατάστημα εμπορίας σκαφών αναψυχής στην παλιά εθνική οδό Χανίων - Κισάμου, στο ύψος της περιοχής του Μακρύ Τοίχου Χανίων, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.
Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, που μελέτησε τις εικόνες τις οποίες κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, εξετάζει το ενδεχόμενο ο 21χρονος να συνδέεται με την υπόθεση μαζί με ένα ακόμη άτομο που ήταν μαζί του, ηλικίας 23 ετών, επίσης από το Ρέθυμνο, αλλά κα δύο ακόμη άτομα: έναν 38χρονο από τη Γεωργιούπολη και έναν ακόμη από τη Γεωργιούπολη για ηθική αυτουργία στην ίδια υπόθεση.
Την προανάκριση, η οποία συνεχίζεται, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.



Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ-Εχασε τη μάχη ο 21χρονος
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου