ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ-Αμαξίδια θαλάσσης για ΑμεΑ

Όπως δημοσιεύτηκε την 11-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Αμαξίδια θαλάσσης για τη διευκόλυνση ατόμων με αναπηρία τοποθέτησε τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Χανίων στις πολυσύχναστες παραλίες της πόλης. Νέα Χώρα, Αγίους Αποστόλους και Μαράθι.
Οπως μάλιστα ανέφερε ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, «η Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση και βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και στο πλαίσιο αυτό πιστεύουμε πως τα αμαξίδια που προμηθευτήκαμε ως Δήμος θα συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας τη δυνατότητα στα ΑμεΑ να χαρούν το κολύμπι και τις παραλίες του Δήμου μας, προσεγγίζοντας δίχως δυσκολία τη θάλασσα».
Από την πλευρά της, η αρμόδια αντιδήμαρχος Χρυσούλα Χατζηδάκη επεσήμανε «την άψογη συνεργασία που έχει ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Αρχή με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χανίων, ενώ συμπλήρωσε ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου έχει ήδη αποστείλει ενημερωτικό έγγραφο προς τον Σύλλογο Ξενοδόχων προκειμένου να ενημερώσει τους επισκέπτες με αναπηρία για τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του εν λόγω εξοπλισμού».


Kallikrates Chania:ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ-Αμαξίδια θαλάσσης για ΑμεΑ
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου