ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ-Θετικά σχόλια για την εκδήλωση μνήμης των θυμάτων στο Οσλο

Όπως δημοσιεύτηκε την 25-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Θετικά σχόλια αφήνουν Νορβηγοί πολίτες στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων για την εκδήλωση που πραγματοποίησε σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων Χανίων στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας που συνέβη πριν από έναν χρόνο (22-7-2011) στο Οσλο της Νορβηγίας και το νησάκι Ουτόγια, μετά από δολοφονική επίθεση, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 77 ατόμων.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη σελίδα του Δήμου Χανίων στο Facebook, στην οποία δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της εκδήλωσης, επισκέφθηκαν πάνω από 10.000 επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου, κυρίως όμως από τις Σκανδιναβικές χώρες και τα σχόλιά τους ήταν επαινετικά για την πρωτοβουλία που πραγματοποίησαν τα Χανιά. Ενδεικτικά ο Kjell Bylund από την πόλη Kopervik της Νορβηγίας έγραψε: «Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μας θυμούνται στην Κρήτη».
«Ναι, αλήθεια οι Ελληνες είναι ζεστοί άνθρωποι. Ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!», έγραψε ο Knut Sterri  από την πόλη Kopervik της Νορβηγίας.
Η Ellinor Marit Kvalstad ανέφερε: «Ημουν στην Κρήτη στις 23 Ιουλίου του περασμένου έτους. Είναι καλό να αισθανόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συμπάθεια για εμάς».
Η Linn Jeanette Jensen από το Όσλο έγραψε: «Ήμασταν στα Χανιά τον περασμένο Ιούλιο και είχαμε νοιώσει  τη ζεστασιά  των ανθρώπων της».  
Τέλος ο Morten Johnsen έγραψε: «Σας ευχαριστούμε! Είμαι περήφανος που είμαι φίλος των Χανίων».


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ-Θετικά σχόλια για την εκδήλωση μνήμης των θυμάτων στο Οσλο
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου