Πρωθυπουργικές διακοπές στον Πλατανιά!

Όπως δημοσιεύτηκε την 14-7 -2012 στο neatv.gr


Τις καλοκαιρινές του διακοπές σε ξενοδοχείο στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά απολαμβάνει ο Σουηδός πρωθυπουργός, Φρέντερικ Ράινφελντ.

Και φυσικά το ξενοδοχείο είναι πολυτελέστατο, όπως θα περίμενε κανείς από έναν πρωθυπουργό. Από την άλλη όμως, ο κ. Ράινφελντ δεν έφερε μαζί του κουστωδία, το αντίθετο μάλλον. Με μόνους συνοδούς, τους δύο σωματοφύλακές του, ο Σουηδός πρωθυπουργός απολαμβάνει τη θάλασσα των Χανίων, γεγονός που αποτελεί άτυπη διάκριση στον ανταγωνισμό των τουριστικών προορισμών.

Ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, είπε στη ΝΤ ότι η επίσκεψη του Σουηδού πρωθυπουργού αποτελεί τιμή και διάκριση για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι τουριστικές εγκαταστάσεις του δήμου, αλλά ταυτόχρονα και ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας. Ο κ.Μαλανδράκης σκοπεύει να προσφέρει στον κ.Ράινφελντ ένα καλάθι με κρητικά προϊόντα, και να ζητήσει άτυπη συνάντηση με τον Σουηδό πρωθυπουργό.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι δύο μέρες πριν αναχωρήσει για τις διακοπές του, ο Φρέντερικ Ράινφελντ ανακοίνωσε το διαζύγιο με την επί είκοσι χρόνια σύζυγό του, με την οποία έχει τρία παιδιά.

Έτσι, φαίνεται ότι ο κ. Ράινφελντ θέλησε να ξεφύγει όχι μόνο από τα βάρη της θέσεώς του, αλλά και από κάθε οικογενειακή εκκρεμότητα. Και δύσκολα θα μπορούσε να βρει πιο κατάλληλο προορισμό, που να του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.


neatv.gr – Λ. Φιλικόζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου