ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ-Λειτουργία Παιδικών Σταθμών

Όπως δημοσιεύτηκε την 17-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν στον Δήμο Πλατανιά στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε.: "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής".
Πρόκειται για τους:
• Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Βουκολιών.
• Παιδικό Σταθμό Σκινέ της Δ.Ε. Μουσούρων.
• Παιδικό Σταθμό Κολυμπαρίου της Δ.Ε. Κολυμπαρίου.
Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Πλατανιά, η πρόσκληση για τις μητέρες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα αυτό είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα  της ΕΕΤΑ Α.Ε., www.eetaa.gr.
Η αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχει αποσταλεί προς την ΕΕΤΑ Α.Ε το αργότερο την   Παρασκευή 20/07/2012 με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής από τις ενδιαφερόμενες μητέρες.
Οι μητέρες που ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Βουκολιών μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2824031796 με την κα Κασσιμάτη.
Οι μητέρες που ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση στον Παιδικό Σταθμό Σκινέ της Δ.Ε. Μουσούρων και δεν έχουν την ευχέρεια χρήσης του Διαδικτύου μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του ΝΠΔΔ στον Αλικιανό και στο τηλ. 2821341028 στην κα Όλγα Σκουλάκη.
Οι μητέρες που ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση στον Παιδικό Σταθμό Κολυμπαρίου μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2824083060 με την κα Τζατζόγλου Δώρα.



Kallikrates Chania:ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ-Λειτουργία Παιδικών Σταθμών
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου