ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ-Ανάρτηση Γαλάζιων Σημαιών

Όπως δημοσιεύτηκε την 17-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Για ακόμη μια χρονιά, 11 παραλίες στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Χανίων -από τις 25 στο σύνολο του Νομού Χανίων- βραβεύτηκαν με τη Γαλάζια Σημαία από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. Οι ακτές που βραβεύτηκαν φέτος με τη Γαλάζια Σημαία είναι (με αλφαβητική σειρά):
Αγία Μαρίνα, Άγιοι Απόστολοι 1, Άγιοι Απόστολοι 2, Άγιος Ονούφριος, Καλαθάς, Καλαμάκι, Μαράθι, Νέα Χώρα, Σταλός, Σταυρός, Χρυσή Ακτή,
Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, με το εν λόγω βραβείο, πιστοποιείται τόσο η καταλληλότητα των νερών κολύμβησης όσο και οι άριστες υποδομές που εξασφαλίζουν την ασφαλή και άνετη εξυπηρέτηση των λουομένων. Πρέπει επί πλέον να τηρούνται και τα υπόλοιπα 31 αυστηρά κριτήρια, που αναφέρονται τόσο στην καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών όσο και στην προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και ταυτόχρονα περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.
Στο πλαίσιο της βράβευσης των παραλιών του, ο Δήμος Χανίων προσκαλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της ανάρτησης της «Γαλάζιας Σημαίας 2012», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 19, 20 και 21 Ιουλίου 2012 ως εξής:
• Πέμπτη 19 Ιουλίου και ώρα 11 π.μ.: παραλία Νέας Χώρας - Δ.Ε. Χανίων
• Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 11 π.μ.: παραλία Μαράθι – Δ.Ε. Ακρωτηρίου
• Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 12 μ.: παραλία Kαλαθά - Δ.Ε. Ακρωτηρίου
• Σαββάτο 21 Ιουλίου και ώρα 10 π.μ.: παραλία Αγίας Μαρίνας - Δ.Ε. Ν. Κυδωνίας
• Σαββάτο 21 Ιουλίου και ώρα 11.30 π.μ.: παραλία Αγίων Αποστόλων - Δ.Ε. Ν. Κυδωνίας.Kallikrates Chania:ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ-Ανάρτηση Γαλάζιων Σημαιών
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου