ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΝΙΩΝ-Ευχές στον Χριστόφια

Όπως δημοσιεύτηκε την 10-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια, απέστειλε ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, με την οποία του μεταβιβάζει τις ευχές του χανιώτικου λαού για επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει η Κύπρος με την ευκαιρία της ανάληψης της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης, για τους επόμενους έξι μήνες.
Στην επιστολή του ο κ. Σκουλάκης εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι «η Κύπρος θα ανταποκριθεί πλήρως στην ιστορική πρόκληση την οποία αναλαμβάνει και η οποία καθίσταται ακόμη μεγαλύτερη στην παρούσα συγκυρία, της βαθιάς ύφεσης και της κρίσης χρέους που δοκιμάζει την Ευρώπη» και προσθέτει ότι «η επιτυχής άσκηση της πρώτης κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου, θα αποφέρει αναμφισβήτητα σημαντικές θετικές επιπτώσεις για τη μελλοντική πορεία της χώρας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προσδίδοντας ακόμη περισσότερο κύρος και αναγνώριση στην Κύπρο».
Καταλήγοντας ο δήμαρχος Χανίων εκφράζει την αισιοδοξία του πως «η κυπριακή προεδρία θα συμβάλει ώστε να υπάρξει περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή, ευημερία, ασφάλεια και πραγματική ανάπτυξη στην ευρωπαϊκή κοινότητα, για να διαμορφωθεί μια Ευρώπη που να αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και τις ανάγκες τους».Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΝΙΩΝ-Ευχές στον Χριστόφια
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου