ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ-Βράβευση σχεδίων για Τουριστικά Περίπτερα

Όπως δημοσιεύτηκε την 19-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Ολοκληρώθηκε ο Ανοιχτός Διαγωνισμός Ιδεών που πραγματοποίησε ο Δήμος Χανίων για την κατασκευή των νέων του Περιπτέρων Τουριστικής Ενημέρωσης και Πληροφόρησης.  
Το α’ βραβείο δόθηκε κατά πλειοψηφία (με ψήφους 6 υπέρ - 1 κατά) από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού στον κ. Νευραδάκη Μιχαήλ, ο οποίος συμμετείχε με το σχέδιο που έφερε τον κωδικό 28013.
Το β΄ βραβείο απονεμήθηκε στις κες Χατζηιωάννου Ελένη και Χελιδονάκη Χρυσούλα για το σχέδιό τους που έφερε τον κωδικό 09029, το γ’ βραβείο δόθηκε στον κ. Θεοδωρίδη Ανδρέα, για το σχέδιο που έφερε τον κωδικό 14785, ενώ τέλος έπαινος απενεμήθη στον κ. Σέγκο Εμμανουήλ για το σχέδιο του με τον κωδικό 17017. Σημειώνεται ότι τα βραβεία θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Δήμος Χανίων για τον σκοπό αυτό και στην οποία θα παρουσιαστούν όλες οι σχεδιαστικές προτάσεις / ιδέες των διαγωνιζόμενων.
O εν λόγω Διαγωνισμός Ιδεών -ο οποίος συνιστά από πλευράς Δήμου μια καινοτόμα και συνάμα δημιουργική πρωτοβουλία που όμοιά της δεν είχε επαναληφθεί στο παρελθόν- εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουριστικής πληροφόρησης και προβολής των Χανίων ως προορισμού φιλικού προς τον επισκέπτη όλες τις εποχές του χρόνου.
Η Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού αποτελούνταν από τους:
• Ξυνίδη Νικόλαο, αρχιτέκτονα μηχανικό, αντιδήμαρχο Χανίων,
• Κοκκινάκη Μαρία, πρόεδρο Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Χανίων
• Καλλιγέρη Γιώργο,  αρχιτέκτονα μηχανικό, ως εκπρόσωπο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων
• Αποστολάκη Ειρήνη,  αρχιτέκτονα μηχανικό, ως εκπρόσωπο του ΤΕΕ/ΤΔΚ
• Τριποδάκη Αλέξανδρο,  αρχιτέκτονα μηχανικό, καθηγητή Τμήματος Αρχιτεκτόνων Κρήτης (με αναπληρωτή τον Τζομπανάκη Αλέξιο, αρχιτέκτονα μηχανικό, επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών), ως εκπρόσωπο του Πολυτεχνείου Κρήτης
• Τζιγκουνάκη Αναστασία, αρχαιολόγο, προϊσταμένη 28ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων   
• Παπαδάκη Αφροδίτη,  αρχιτέκτονα μηχανικό, υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων.


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ-Βράβευση σχεδίων για Τουριστικά Περίπτερα
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου