ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ-Συντονισμός δράσης

Όπως δημοσιεύτηκε την 28-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Ο  συντονισμός δράσης της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη με στόχο την καλύτερη αστυνόμευση σε όλα τα επίπεδα με γνώμονα την προστασία των πολιτών ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε χθες στα Χανιά ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος Μανώλης Παραβολιδάκης, με τους νέους διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν υπηρεσιακά θέματα και ζητήματα, τέθηκαν προτεραιότητες για τη βελτίωση αστυνόμευσης, δόθηκαν κατευθύνσεις για αναβάθμιση και αποτελεσματικότητα επιχειρησιακών δράσεων, σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό «Αντιεγκληματικής Πολιτικής» του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σημείο αναφοράς και ιδιαίτερης έμφασης αποτέλεσε η ενδυνάμωση σχέσεων εμπιστοσύνης του αστυνομικού με τον πολίτη, η διερεύνηση σε βάθος των πάσης φύσεων καταγγελιών, η εντατικοποίηση των ελέγχων, η αυξημένη αστυνομική παρουσία σε συνδυασμό με άμεση επιχειρησιακή ανταπόκριση και η εκπόνηση μελετών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταγεγραμμένων προβλημάτων στις περιοχές του νησιού.


Kallikrates Chania:ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ-Συντονισμός δράσης
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου