ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ-Συζήτηση για αεροδρόμια - Β.Ο.Α.Κ.

Όπως δημοσιεύτηκε την 17-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Ο Βόρειος Οδικός Αξονας Κρήτης και τα αεροδρόμια του νησιού ήταν τα δύο βασικά θέματα που έθεσε χθες στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Σταύρο Καλογιάννη, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.
Αφορμή αποτέλεσε η εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε χθες στην Περιφέρεια Κρήτης ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος βρίσκεται σε ιδιωτική επίσκεψη στο νησί.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, έβαλε στο τραπέζι όλα τα μεγάλα θέματα του νησιού, που είναι στην αρμοδιότητα του αναπληρωτή υπουργού, με αιχμή του δόρατος τα αεροδρόμια και τον Β.Ο.Α.Κ.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στον Ιούλιο ο κ. Αρναουτάκης επισκέφτηκε το Υπουργείο και παρόντος και του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, ανέλυσε όλα τα μεγάλα θέματα της Κρήτης και τις αναγκαίες υποδομές. Παράλληλα, στην ίδια επίσκεψη κάλεσε στην Κρήτη την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, σε μια συντονισμένη επίσκεψη, προκειμένου να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις στα εκκρεμή ζητήματα του νησιού.


Kallikrates Chania:ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ-Συζήτηση για αεροδρόμια - Β.Ο.Α.Κ.
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου