ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ-Γραφείο προώθησης της απασχόλησης

Όπως δημοσιεύτηκε την 24-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Μία ακόμη νέα υπηρεσία, για την προώθηση της απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο, έθεσε σε λειτουργία η Δημοτική Αρχή, όπως ανακοίνωσε χθες, σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, παρουσία του γενικού γραμματέα του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρή.
Πρόκειται για το 'Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης', το οποίο, όπως τόνισε ο κ. Σκουλάκης, συστάθηκε με τον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων και το οποίο έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά με τις άλλες δομές πληροφόρησης των ανέργων για ευκαιρίες κατάρτισης και απασχόλησης, όπως π.χ. αυτές του Ο.Α.Ε.Δ.
Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρής -ο οποίος έχει οριστεί με απόφαση δημάρχου υπεύθυνος για τη λειτουργία του Γραφείου- επεσήμανε ότι βασική αρμοδιότητα του εν λόγω Γραφείου είναι η ενημέρωση και πληροφόρηση των ανέργων δημοτών για τις ευκαιρίες απασχόλησης που υπάρχουν στον δημόσιο τομέα και στην Αυτοδιοίκηση για την περιοχή του Δήμου, αλλά και γενικότερα, ενώ ενημέρωση παρέχεται και για επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων που υλοποιούνται στην εδαφική περιφέρεια αυτού.
Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ο κ. Κουρής, το Γραφείο μεριμνά για την ανίχνευση των δυνατοτήτων συμμετοχής του Δήμου σε τοπικά προγράμματα δράσης και τοπικές πρωτοβουλίες για την προώθηση και διεύρυνση της απασχόλησης στα όρια του Δήμου Χανίων.
Σημειώνεται ότι το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείο Χανίων, στη συμβολή των οδών Υψηλαντών και Καραϊσκάκη, λειτουργεί καθημερινά από τις 8 π.μ. - 3 μ.μ., ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2821341766.
Επίσης οι δημότες μπορούν να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη δ/νση:         politis@chania.gr


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ-Γραφείο προώθησης της απασχόλησης
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου