ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-Αυξάνονται οι άποροι

Όπως δημοσιεύτηκε την 24-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Τις 5.000 προσεγγίζουν οι άπορες οικογένειες του νησιού, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και ωφελούνται από τη διανομή προϊόντων στην οποία προβαίνουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφέρειας Κρήτης.
Το υπερβολικά μεγάλο νούμερο αποκάλυψε χθες, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της, η αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου - Σκορδαλάκη. Η αντιπεριφερειάρχης σε θέματα κοινωνικής πολιτικής τόνισε ότι οι αιτήσεις που κατατίθενται αυξάνοντα καθημερινά, με αποτέλεσμα οι καταγεγραμμένοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, που ζητούν τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  να φτάνουν τους 850.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ηρακλείου διανέμει τρόφιμα και οπωροκηπευτικά σήμερα και αύριο, από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στους δικαιούχους που ειδοποιούνται τηλεφωνικά από τους κοινωνικούς λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης.
«Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, που τώρα περισσότερο από ποτέ έχουν την ανάγκη μας», δήλωσε η κα Βρέντζου, η οποία παράλληλα ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες και τους μεμονωμένους ιδιώτες που στηρίζουν ενεργά με την τροφοδοσία τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Να σημειωθεί ότι στις 30 Αυγούστου θα γίνει διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Μοιρών.


Kallikrates Chania:ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-Αυξάνονται οι άποροι
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου