ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-Στα Χανιά ο υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης

Όπως δημοσιεύτηκε την 03-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης.
Σήμερα θα εγκαινιάσει στις 8.30 το βράδυ, στη Δυτική Τάφρο του παλιού λιμανιού, την έκθεση 'Αγροτικός Αύγουστος 2012', στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθούν τα προϊόντα της ορεινής ενδοχώρας.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Λαογραφικός Ομιλος Χανίων και ο Παραδοσιακός Σύλλογος 'Σταυραετοί' θα χορέψουν κρητικά παραδοσιακά τραγούδια με τη συνοδεία των μουσικών: Λύρα: Στέλιος Βαμβακάς, λαούτο: Αρτέμης Σαραντολάκης, πλήκτρα: Μάνος Κωστογιάννης και κρουστά: Κώστας Φραντζεσκάκης.
Το πρόγραμμα των εγκαινίων θα παρουσιάσει η διευθύντρια της ΕΡΑ Χανίων, Αννα Καρέλα - Μακράκη.  
Η  έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 11.30 το βράδυ.
Η Ομάδα εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χανίων ανακοίνωσε χθες ότι θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση, παρουσιάζοντας χειροποίητα είδη και προϊόντα και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΙΑΣ
Ο κ. Τσαυτάρης θα παραμείνει στα Χανιά για την αυριανή ημερίδα για την παρουσίαση του 'Κινητού Εργαστηρίου Αναλύσεων για τον Αγροτικό Τομέα' του Ινστιτούτου Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα 'Ν. Ψυλλάκης' του Ινστιτούτου.
Το Εργαστήριο έγινε στο πλαίσιο του έργου 'EL-0075-Κέντρο Καινοτομίας Κρήτης' και χρηματοδοτήθηκε από το ΧΜ ΕΟΧ-ΕΖΕΣ (eea grants) και το Π.Δ.Ε.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης.
Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί με χαιρετισμούς και περιλαμβάνει στις 10.15 π.μ. σύντομη ενημέρωση για το κινητό εργαστήριο, τις δυνατότητές του και το πρόγραμμα Παροχής Υπηρεσιών στον Αγροτικό Τομέα του Ινστιτούτου και στις 10.45 π.μ. επίδειξη του κινητού εργαστηρίου και του σχετικού εξοπλισμού του Ινστιτούτου για υποστήριξη του προγράμματος Παροχής Υπηρεσιών.


Kallikrates Chania:ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-Στα Χανιά ο υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου