ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ Ι.Ε.Τ.-“Γλώσσα, Επικοινωνία & Πολιτισμός”

Όπως δημοσιεύτηκε την 30-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα: 'Γλώσσα, Επικοινωνία & Πολιτισμός', οργανώνουν το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου (Ιδρυμα 'Αγία Σοφία') και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου (Ιδρυμα «Αγία Σοφία») στα Χανιά από 22 έως 27 Σεπτεμβρίου. Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Κρήτης.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ι.Ε.Τ., στο πλαίσιο του προγράμματος το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου και η Περιφέρεια Κρήτης οργανώνουν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. ανοικτή ημερίδα με το ίδιο θέμα.
Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε πτυχιούχους Τμημάτων Δημοσιογραφίας, Μ.Μ.Ε. και Επικοινωνίας, Πολιτιστικών Σπουδών, Φιλολογίας και μεταπτυχιακούς φοιτητές συναφών σπουδών. Είναι ανοιχτό επίσης σε ενηλίκους, ανεξαρτήτως σπουδών.
Επισημαίνεται ότι για τη συμμετοχή δεν απαιτείται η καταβολή διδάκτρων. Καλύπτονται: α) τα έξοδα διαμονής σε δίκλινο δωμάτιο στο Ινστιτούτο, β) πρωινό και μεσημεριανό. Για τους συμμετέχοντες εκτός Κρήτης καλύπτονται τα μεταφορικά με καράβι.
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις.
Οι διδάσκοντες είναι μέλη Δ.Ε.Π. Τμημάτων Α.Ε.Ι. καθώς και ειδικοί επιστήμονες. Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου: www.rpi.gr
Ημερομηνία λήξης υποβολής του βιογραφικού, το οποίο επέχει θέση αιτήσεως, είναι η Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.
Για την αποστολή βιογραφικών: contact@rpi.gr


Kallikrates Chania:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ Ι.Ε.Τ.-“Γλώσσα, Επικοινωνία & Πολιτισμός”
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου